Ons nieuwe huis past helemaal bij de authentieke uitstraling van Wormer.

Martine & Marco Verhoeven, kopers nieuwbouwwoning in Molenbuurt, Wormer

Toen Marco en Martine Verhoeven en hun twee kinderen hoorden van de nieuwbouw van de Molenbuurt in Wormer, zochten zij meteen contact met hun makelaar.

 

Hun oude woning in het pittoreske Wormer werd snel verkocht en aansluitend werd rond Kerst 2016 de door HSB gebouwde woning aan de Rietvinkkade opgeleverd. Martine: “Het verkoop- en koopverhaal kon eigenlijk niet beter. Het mag duidelijk zijn dat wij erg gelukkig zijn met onze woning die aan de voorkant uitzicht geeft op een vaart en waarvan de achterzijde is gelegen op het zuidwesten. Verder bestaat onze straat uit tien verschillende huizen en loopt de weg dood, dus hebben we geen last van doorgaand verkeer. Ook heel plezierig is het feit dat de school van onze tweelingdochters hier vlak om de hoek ligt. Wij hebben het echt helemaal getroffen in deze nieuwe woonwijk vol jonge mensen.”

 

Het enthousiasme bij Marco over het nieuwe huis met vijf slaapkamers is minstens zo groot als dat van Martine: “Het overleg met de bouwbegeleiding van HSB verliep keurig. Als er ergens wijzigingen nodig waren, dan hoorden wij dat meteen. Hoewel de gevels van de huizen redelijk eenvormig zijn, zijn er ook verschillen. Zo is onze zolder, als enige in de rij, ruimer door de andere dakvorm en aan de binnenzijde zijn er op ons verzoek ook de nodige aanpassingen gedaan. De douche is bijvoorbeeld anders geworden dan oorspronkelijk. Ons tegelwerk is anders en er is ook nog een koofje gemaakt. Verder zijn onze binnendeuren niet standaard en hebben wij aan de achterzijde gekozen voor een aanbouw met openslaande deuren. Alles lijkt wel te passen bij de traditionele uitstraling van Wormer. Wij zijn echt superblij met onze woning.”

Martine & Marco Verhoeven

Meer interviews

Harm janssen


Harm janssen, Directeur BPD Ontwikkeling B.V. regio Noord-West, Amsterdam
Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Ik geef toestemming voor:

Meer info