Keurmerken

Woningborg
www.woningborggroep.nl
Woningborg verstrekt waarborgcertificaten aan kopers van nieuwbouwwoningen. Vooraf wordt een uitgebreide risicobeoordeling uitgevoerd van aangemelde nieuwbouwplannen. Tijdens de bouw worden steekproefsgewijs bouwplaatsen bezocht. Na oplevering wordt bemiddeld bij technische geschillen tussen koper en bouwonderneming. Woningborg verstrekt technische, juridische en financiële adviezen op het gebied van woningbouw.

 

SKH
www.skh.nl
SKH stelt zich ten doel de kwaliteitszorg in het bouwsegment en dié sectoren waar hout en houtproducten worden toegepast en het gebruik van hout uit duurzaam beheerde bossen te vergroten. SKH is met name actief in hout, houtproducten, houtconstructies en hout gerelateerde producten. De verbetering/vergroting probeert SKH te bereiken door o.a. het gebruik van certificatiesystemen die onder nationaal en internationaal toezicht staan.

 

SBIB
www.sbib.nl
SBIB staat voor Stichting Beoordeling Integriteit in de Bouwnijverheid. SBIB registreert bouwbedrijven die een bedrijfscode hebben ingevoerd conform het SBIB model. De SBIB code heeft vooral betrekking op de relatie tussen opdrachtgever en aannemer, en de mededingingsaspecten die daarbij een rol kunnen spelen.

 

KOMO®
www.komo.nl
KOMO® is een kwaliteitsmerk voor de bouw. De basis voor KOMO® certificering wordt altijd gevormd door een Nationale Beoordelingsrichtlijn (BRL).

 

Bureau Veritas – ISO 9001 en VCA**
www.bureauveritas.nl
HSB maakt gebruik van de diensten van Bureau Veritas, een onafhankelijke certificatie instelling.

HSB is ISO 9001 en VCA** gecertificeerd.

 

 

FSC
www.fsc.nl
FSC, de Forest Stewardship Council® (Raad voor Goed Bosbeheer), is een internationale organisatie, opgericht in 1993, die verantwoord bosbeheer stimuleert.

 

Politiekeurmerk

www.politiekeurmerk.nl

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen maakt veilig wonen mogelijk. Een veilig huis in een veilige wijk, een veilig gevoel. Het zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar dat is het niet. Woninginbraak en overlast komen nog steeds veel voor. Het feit dat een onbekende in uw woning is geweest en uw spullen heeft doorzocht, geeft een onveilig gevoel.

 

Bouwend Nederland
www.bouwendnederland.nl
Bouwend Nederland, de vereniging van bouw- en infrabedrijven, is met ongeveer 5000 aangesloten bouwbedrijven de grootste ondernemersorganisatie in de bouw. De kerntaken van Bouwend Nederland zijn belangenbehartiging, brancheontwikkeling en individuele dienstverlening aan haar lidbedrijven.

 

Graydon
www.graydon.nl
Voor het Financieel Gezond Certificaat van Graydon komt slechts drie procent van de Nederlandse bedrijven in aanmerking. Er zijn strikte voorwaarden waaraan een organisatie moet voldoen, om in aanmerking te komen voor het certificaat. Een bedrijf moet bijvoorbeeld een positief kredietadvies krijgen en mag er een minimale kans op wanbetaling zijn. Dit oordeel is gebaseerd op een mix van factoren zoals omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag.

Graydon biedt zakelijke en financiële informatie die van cruciaal belang is voor elke organisatie die beter zaken wil doen.

 

Erkend leerbedrijf

www.s-bb.nl

Voldoende instroom van jonge medewerkers is hoognodig om de organisatie vitaal te houden. Als erkend leerbedrijf geeft HSB leerlingen (BBL) dan ook de gelegenheid om hun praktijkopleiding bij HSB te volgen. Wij streven er naar om jaarlijks 20 leerlingen binnen ons bedrijf op te leiden.

Nieuws toon alle nieuwsberichten

Nu in verkoop toon alle projecten in verkoop

Wij zijn goed in schilder- en behangwerk, maar ook voor spuit-werk en kleinschalige verbouwingen zijn klanten bij ons aan het juiste adres.

Niels Elstrodt, Bedrijfsleider Schildersbedrijf Hein Schilder, Volendam Lees het hele artikel

Comfortabel wonen in Oostpoort is het resultaat van bewust bouwen

Jan Klarenbeek en Chaim Vermaat, Hoofduitvoerder en uitvoerder HSB, Volendam Lees het hele artikel

Na de leerling­bouwplaats een leven lang werken bij HSB

Jan Hoogland, Henk Guijt, Willem (Wil) Beets, John Krüse, Douwe Wiersma, Piet Groot en Willem de Boer, Oprichters HSB, Volendam Lees het hele artikel

Ik voel me inmiddels thuis binnen deze afdeling die vooral dienstbaar is aan HSB

Ronald van Pooij, Hoofd Materieeldienst HSB, Volendam Lees het hele artikel

HSB verdient een dikke pluim. In de gehele organisatie vind je de drang om kwaliteit te leveren terug

Anke Huntjens, Jeroen van Speijk en Lukas Deurwaarder, ,  Lees het hele artikel

Voor De Alliantie maakt HSB het verschil in de bouw

Jan van Barneveld, Directeur van De Alliantie Ontwikkeling B.V., Hilversum Lees het hele artikel

HSB is echt een soort community en er is echte zorg voor de werknemers

Theo van Vugt, Hoofdredacteur van Cobouw, Alphen aan den Rijn Lees het hele artikel

Met HSB heb je altijd meerwaarde voor de toekomst

Harm janssen, Directeur BPD Ontwikkeling B.V. regio Noord-West, Amsterdam Lees het hele artikel
Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam Website: Ratio Design