Vastgoedservice

Bouwvaksluiting van 29 juli tot maandag 28 augustus 2017.

 

HSB Vastgoedservice is voor calamiteiten en/of spoedeisende situaties tijdens de bouwvak bereikbaar via het ’24 service’ telefoonnummer: 0182-547060

of per email: rvm@24servicebv.nl.

 

Niet spoedeisende meldingen worden na de vakantieperiode weer gelezen c.q behandeld. Indien het naderhand niet om een spoedeisende situatie blijkt te gaan, zijn wij helaas genoodzaakt de gemaakte kosten in rekening te brengen.

 

Team Nazorg u een fijne vakantieperiode.

 

 

Vastgoedservice verzorgt de afhandeling van alle verzoeken tot herstel betreffende garantie van de door HSB Bouw en Kakes-Deurwaarder gerealiseerde woningen. HSB heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en streeft naar 0 opleverpunten.

 

Mochten er na oplevering toch zaken aan het licht komen die om aandacht vragen, dan staan wij op werkdagen voor u klaar om uw probleem zo snel mogelijk te verhelpen, zodat u tot ver na de oplevering zorgeloos van uw woning kunt genieten.

 

Voor het oplossen van de verzoeken tot herstel, gebruiken wij de kennis en vaardigheden van eigen mensen en onderaannemers. Daarbij beschikken wij over specialistisch gereedschap dat wij desgewenst inzetten. Denkt u hierbij aan:
– Infraroodcamera voor warmtemetingen
– Kleurstoffen voor lekdetectie (zichtbaar en onzichtbaar met UV)
– Blaasbalg voor rookproeven
– Dataloggers voor langdurige temperatuurmetingen
– Sky-Anchor voor het veilig betreden van hellende daken
Als bovenstaande instrumenten geen uitkomst bieden, dan roepen wij de support van diverse specialisten in alle gerelateerde vakgebieden in voor de juiste oplossing van uw probleem.

 

Voor vragen of het melden van een verzoek tot herstel kunt u Team Nazorg mailen, bellen, schrijven of via de HSB Vastgoed App bereiken. De gratis HSB App kunt u downloaden via www.hsb-app.nl

 

Telefonisch te bereiken van 09.00 – 17.00 uur op 0299 – 36 17 32

of stuur een e-mail: info@hsb-vastgoedservice.nl

Nieuws toon alle nieuwsberichten

Nu in verkoop toon alle projecten in verkoop

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam Website: Ratio Design