Utiliteitsbouw

Werken in de complexe utiliteitsbouw, ten behoeve van bedrijfsleven en (semi-)overheid, vraagt om hoogwaardige specialisten. De experts van HSB kennen de specifieke eisen, regels en ontwikkelingen van beide sectoren en spelen daar doeltreffend op in. Maatschappelijke verschijnselen als vergrijzing, thuiswerken, afstandsleren en verduurzaming verdienen onze uitgekiende visie op formaat, functionaliteit en flexibiliteit van utiliteitsgebouwen.
 

Door betrokken, veilig, verzorgd, sociaal en milieuvriendelijk te bouwen biedt HSB altijd kwaliteit. Dat begint met goed geplande bouwlogistiek en zorgvuldig omgevingsmanagement. Ongeacht de grootte van het utiliteitgebouw zorgen wij altijd voor een tot in detail uitgewerkt plan van aanpak met een gedegen project-, proces- en risicoanalyse. Van grondaankoop en tekentafelschets tot realisatie en nazorg; in de utiliteitsbouw levert HSB opdrachtgevers totaaloplossingen.
 

In technologisch en logistiek uitdagende utiliteitsprojecten zien onze experts kansen. Zij hebben inzicht op basis van BIM en bouwen of renoveren op grond van Lean en dat biedt alle betrokkenen in het proces voordeel. Van zorginstellingen, onderwijsorganisaties en kantoren tot productiebedrijven, distributiecentra en sportaccommodaties, HSB weet utiliteitsgebouwen binnen het vastgestelde budget te realiseren en volgens de afgesproken tijd op te leveren.

Nieuws toon alle nieuwsberichten

Nu in verkoop toon alle projecten in verkoop

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam Website: Ratio Design