Utiliteitsbouw

Werken in de complexe utiliteitsbouw, ten behoeve van bedrijfsleven en (semi-)overheid, vraagt om hoogwaardige specialisten. De experts van HSB kennen de specifieke eisen, regels en ontwikkelingen van beide sectoren en spelen daar doeltreffend op in. Maatschappelijke verschijnselen als vergrijzing, thuiswerken, afstandsleren en verduurzaming verdienen onze uitgekiende visie op formaat, functionaliteit en flexibiliteit van utiliteitsgebouwen.
 

Door betrokken, veilig, verzorgd, sociaal en milieuvriendelijk te bouwen biedt HSB altijd kwaliteit. Dat begint met goed geplande bouwlogistiek en zorgvuldig omgevingsmanagement. Ongeacht de grootte van het utiliteitgebouw zorgen wij altijd voor een tot in detail uitgewerkt plan van aanpak met een gedegen project-, proces- en risicoanalyse. Van grondaankoop en tekentafelschets tot realisatie en nazorg; in de utiliteitsbouw levert HSB opdrachtgevers totaaloplossingen.
 

In technologisch en logistiek uitdagende utiliteitsprojecten zien onze experts kansen. Zij hebben inzicht op basis van BIM en bouwen of renoveren op grond van Lean en dat biedt alle betrokkenen in het proces voordeel. Van zorginstellingen, onderwijsorganisaties en kantoren tot productiebedrijven, distributiecentra en sportaccommodaties, HSB weet utiliteitsgebouwen binnen het vastgestelde budget te realiseren en volgens de afgesproken tijd op te leveren.

Nieuws toon alle nieuwsberichten

Nu in verkoop toon alle projecten in verkoop

Wij zijn goed in schilder- en behangwerk, maar ook voor spuit-werk en kleinschalige verbouwingen zijn klanten bij ons aan het juiste adres.

Niels Elstrodt, Bedrijfsleider Schildersbedrijf Hein Schilder, Volendam Lees het hele artikel

Comfortabel wonen in Oostpoort is het resultaat van bewust bouwen

Jan Klarenbeek en Chaim Vermaat, Hoofduitvoerder en uitvoerder HSB, Volendam Lees het hele artikel

Na de leerling­bouwplaats een leven lang werken bij HSB

Jan Hoogland, Henk Guijt, Willem (Wil) Beets, John Kr√ľse, Douwe Wiersma, Piet Groot en Willem de Boer, (oud) medewerkers HSB, Volendam Lees het hele artikel

Ik voel me inmiddels thuis binnen deze afdeling die vooral dienstbaar is aan HSB

Ronald van Pooij, Hoofd Materieeldienst HSB, Volendam Lees het hele artikel

HSB verdient een dikke pluim. In de gehele organisatie vind je de drang om kwaliteit te leveren terug

Anke Huntjens, Jeroen van Speijk en Lukas Deurwaarder, ,  Lees het hele artikel

Voor De Alliantie maakt HSB het verschil in de bouw

Jan van Barneveld, Directeur van De Alliantie Ontwikkeling B.V., Hilversum Lees het hele artikel

HSB is echt een soort community en er is echte zorg voor de werknemers

Theo van Vugt, Hoofdredacteur van Cobouw, Alphen aan den Rijn Lees het hele artikel

Met HSB heb je altijd meerwaarde voor de toekomst

Harm janssen, Directeur BPD Ontwikkeling B.V. regio Noord-West, Amsterdam Lees het hele artikel
Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam Website: Ratio Design