Kopersbegeleiding

HSB steekt veel energie in de relatie met de kopers van onze woningen en daarbij heeft volledige klanttevredenheid de hoogste prioriteit. Daarom begeleidt onze afdeling kopersbegeleiding de koper na het tekenen van de (koop-)aannemingsovereenkomst met het maken van de juiste keuzes in het meer- en minderwerk zodat de woning zo veel mogelijk aan de wensen en eisen van de koper voldoet.

 

Daarnaast verzorgt de afdeling kopersbegeleiding de kijkmiddagen voor de koper. Op zo’n middag kan de koper een kijkje in de woning nemen om te zien hoe de bouw vordert.

 

Tot slot wordt elke door ons gebouwde woning tijdens de oplevering zorgvuldig met de koper nagelopen, waarbij eventuele tekortkomingen direct kunnen worden doorgenomen. Alle afspraken daarover worden nauwgezet schriftelijk vastgelegd in een proces verbaal van oplevering, zodat er geen misverstanden ontstaan. Nu niet en evenmin in de toekomst.

 

Heeft u al een woning gekocht bij HSB of woont u al in een HSB woning? Klik dan hier

Nieuws toon alle nieuwsberichten

Nu in verkoop toon alle projecten in verkoop

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam Website: Ratio Design