Onze missie en visie

Missie
HSB ontwikkelt en realiseert in met name Noordwest- en Midden-Nederland duurzame projecten voor ontwikkelaars en woningbouwverenigingen. Omdat u altijd van ons op aan moet kunnen, staat betrokkenheid bij ons voorop. Ervaren vakmanschap en een no-nonsense-aanpak staan eveneens centraal in ons handelen. Om een gezonde continuïteit te waarborgen, streeft HSB naar constante optimalisatie van rendement.

 

Visie
HSB wil een solide middelgrote bouwonderneming zijn die zelfstandig bouwprojecten ontwikkelt en realiseert. Wij worden graag ingeschakeld voor onderaanneming, renovatie en kleinbouw, maar kunnen ook optreden als mede-investeerder. Ons streven is hierin de beste te zijn door nauw samen te werken met klanten, medewerkers, leveranciers, onderaannemers en eindgebruikers. Wij doen dit met een gedreven ondernemerszin die het welzijn en welbevinden van alle betrokkenen waarborgt. Klantgerichtheid, kwaliteitsbesef en respect voor de ander staan bij HSB hoog in het vaandel .

 

MVO
HSB onderstreept maatschappelijk betrokken ondernemen, want gezamenlijke inspanningen gericht op de verhoging van de woon- en samenlevingskwaliteit maken ondernemingen waardevoller. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen doen wij onder meer in de vorm van financiële sponsoring, door inzet van ons netwerk, door het leveren van capaciteit of door te bouwen zonder winstoogmerk.

Nieuws toon alle nieuwsberichten

Nu in verkoop toon alle projecten in verkoop

In een gezonde mix van ontwikkelen en bouwen een vaste koers varen

Camiel Honselaar, directeur HSB, Volendam Lees het hele artikel

Gewoon blijven doen en hard werken

Henk van Zandvoort, commissaris HSB, Volendam Lees het hele artikel

Ook dit jaar zijn er weer de nodige parels afgeleverd

Willem Vermeend, commissaris HSB, Volendam Lees het hele artikel
Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam Website: Ratio Design