De Horst fase 2

  • Omvang: 58 appartementen en 21 woningen
  • Opdrachtgever: Bouwfonds
  • Plaats: Heerhugowaard
  • Architect: Architektenburo Hans Wagner
  • Soort: Woningbouw
  • Status: Gerealiseerd

Het nieuwbouwplan bestaat uit 58 appartementen, 10 eengezinswoningen en 11 patiowoningen.

Over De Horst, fase twee
De Horst is gelegen op loopafstand van de grote winkelcentra Middenwaard en Centrumwaard en met de auto zijn de uitvalswegen richting Alkmaar, Amsterdam en Haarlem binnen enkele minuten te bereiken.

De Horst
De Horst ligt dicht bij het centrum, maar mag zich desondanks een rustige woonwijk noemen. De Horst is weids van opzet, en beplant met veel bomen en struiken. Het is een bijzonder kindvriendelijke wijk. Doorgaand autoverkeer ontbreekt – het terrein is slechts toegankelijk voor fiets en wandelaar. Verder telt De Horst enkele zitbanken, speeltoestellen en een jeu de boules veld.
Voorzieningen
Alle voorzieningen vindt u op loop of fietsafstand. Onder andere het geheel vernieuwde en uitgebreide winkelcentrum Middenwaard.
De Horst beschikt over een wijkcentrum met een brede school en een kinderdagverblijf met peuterspeelzaal. Voor jongeren is er een eigen tienercentrum. Vanzelfsprekend worden ouderen niet vergeten. Een (senioren)restaurant, informatiecentrum en 24-uurszorgpunt maken direct deel uit van het plan.
Heerhugowaard
Ofschoon Heerhugowaard de laatste decennia is uitgegroeid tot een echte stad, ging het van oudsher dorpse karakter nooit verloren. De plaats ademt bedrijvigheid, met 2 winkelcentra, een bioscoop, culturele voorzieningen en diverse horecagelegenheden. Daarbij staat het onderwijs op hoog niveau, zijn er tientallen sportverenigingen en is ook de zorgverlening prima op orde. Tot de medische voorzieningen behoort een dependance van het Medisch Centrum Alkmaar.

Meer gerealiseerde projecten

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Ik geef toestemming voor:

Meer info