Aeolusweg

  • Omvang: 5 koopwoningen
  • Opdrachtgever: HSB Ontwikkeling
  • Plaats: De Bilt
  • Website: www.aeolusweg.nl/
  • Architect: MB Architecten
  • Soort: woningbouw
  • Status: in uitvoering

Aan de Aeolusweg 14 realiseert HSB 5 prachtige ruime grondgebonden woningen. Ieder met zijn eigen karakter, uitstraling en passend bij de omgeving. Door de diepe achtertuinen en ontwerp met maximaal 5 slaapkamers kan de woning perfect geschikt zijn voor gezinnen. De woningen zullen een aaneensluitend ensemble zijn, opgebouwd uit twee bouwlagen met een kap.

MB Architecten heeft de woningen ontworpen en hierbij goed gekeken naar de bestaande jaren 20 – 30 woningen in de omgeving.

Duinwijck zal het installatieadvies voor haar rekening nemen.

De locatie
De Bilt is een gemeente centraal gelegen naast Utrecht. Op circa 6 km afstand zit men in het centrum van Utrecht. Daarnaast is het centraal station van Utrecht goed bereikbaar, wat bijdraagt aan de goede bereikbaarheid naar veel omliggende steden. De Bilt zelf heeft daarnaast ook een ruim aanbod van veel verschillende voorzieningen zoals winkels, restaurants, scholen, sportgelegenheden en gezondheidszorg.

Onze missie
Onze missie is om een duurzaam plan te ontwikkelen en te realiseren wat aansluit op de sfeer van de wijk en tegelijkertijd individuele herkenbaarheid biedt van de woningen. In het kader van duurzaamheid zullen de woningen gasloos en conform de BENG-norm worden gerealiseerd.

Meer projecten eigen ontwikkeling

Er zijn geen andere projecten gevonden in deze categorie.

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Ik geef toestemming voor:

Meer info