Vacature HR medewerker

Vacature HR Medewerker

Zoek jij een veelzijdige, administratieve HR-functie en wil jij werken binnen de dynamiek van de bouwwereld? Dan is de functie van HR Medewerker bij HSB Bouw echt wat voor jou!
Jij vervult als HR Medewerker een belangrijke rol in onze dienstverlening voor zowel onze medewerkers, nieuwe collega’s en relaties. Je zorgt ervoor dat het administratieve en operationele HR proces op rolletjes verloopt.

 

Wat ga je precies doen?

Als HR Medewerker ondersteun je de HR Adviseurs bij alle administratieve en operationele werkzaamheden op het gebied van in-, door- en uitstroom van personeel. Je assisteert bij het werving- en selectieproces, verzorgt de gehele personeelsadministratie vanaf het moment dat een medewerker bij ons in dienst treedt en je organiseert de introductie van nieuwe collega’s. Alle personele mutaties die tijdens het dienstverband ontstaan, worden door jou verwerkt in het AFAS personeelsinformatiesysteem en je draagt zorg voor de bijbehorende correspondentie. Je beheert de personeelsdossiers en houdt de systemen alsook de HR processen up-to-date.

Op de afdeling ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze medewerkers, sollicitanten en externe relaties. Je beantwoordt alle binnenkomende vragen, verstrekt informatie en geeft advies met betrekking tot HR gerelateerde vragen. Je beheert de mailbox, de openstaande taken en pakt de hieruit volgende acties op.

Voor onze leerlingen, leermeesters en leerbedrijven ben jij een vast contactpersoon. Je hebt hierin een coördinerende rol en verzorgt alle bijbehorende administratieve processen.

Je draagt zorg voor een correct verzuimbeheer. Je verwerkt de verzuimmeldingen, onderhoudt contact met de arbeidsongeschikte werknemer, houdt de verzuimdossiers bij en verzorgt de meldingen naar het UWV.

Het organiseren van trainingen en opleidingen behoren ook tot jouw takenpakket. Daarnaast verricht je ondersteunende werkzaamheden voor onze Salarisadministrateur.

 

Wie ben jij?
• Je hebt een afgeronde MBO+ opleiding richting HR.
• Je hebt ervaring in een administratieve HR-functie.
• Je bent nauwkeurig, proactief, communicatief sterk en integer.
• Je kunt goed plannen en organiseren, prioriteiten stellen en je bent praktisch ingesteld.
• Ervaring met AFAS is een pré.

 

Wat bieden wij jou?
• Een uitdagende en zeer afwisselende functie waarin geen dag hetzelfde is.
• Een jaarcontract welke bij goed functioneren wordt omgezet in een dienstverband voor onbepaalde tijd.
• Een werkweek van 32 – 40 uur.
• Alle ruimte om de functie naar eigen inzicht in te vullen met veel eigen verantwoordelijkheid.
• Een dynamische, no-nonsense werkomgeving waar volop ruimte is voor eigen initiatieven. We hebben een platte organisatiestructuur en een prettige, informele werksfeer.
• Een enthousiast en gezellig HR team welke bestaat een 6 collega’s waaronder een HR Manager, twee HR Adviseurs, een HR Medewerker, een Student HR en een Salarisadministrateur.
• Een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden.
• Goede bereikbaarheid van kantoor met openbaar vervoer of eigen auto.

 

Ben je enthousiast geworden?

We komen graag snel met je in gesprek.
Ga naar https://werkenbij.hsb-bouw.nl en solliciteer direct!

Heb je toch nog vragen of wil je meer informatie?
Neem dan contact op met Annette Dikstaal – Konijn (HR Adviseur) via 0299 – 39 89 04.

Vacature HR medewerker

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Ik geef toestemming voor:

Meer info