Start bouw project Aeolusweg in de Bilt

Donderdag 29 februari is de feestelijke start bouw gevierd van het project Aeolusweg in de Bilt.

 

In de Bilt heeft HSB Ontwikkeling het plan Aeolusweg ontwikkeld, bestaande uit vijf duurzame woningen. Aeolusweg is vormgegeven door architect MB Architecten. Zij hebben zich laten inspireren door de jaren ’30 stijl. De woningen hebben diepe achtertuinen en zullen energiezuinig en gasloos worden opgeleverd. Iedere woning wordt voorzien van een eigen individuele bodemwarmtepomp, hierdoor zijn de toekomstige bewoners straks niet afhankelijk van de gasprijzen, maar kunnen ze ook de woning koelen tijdens zomerse dagen.

 

Van de vijf woningen zijn op dit moment vier verkocht door Molenbeek makelaars.

Bouwbedrijf vd Tol is inmiddels vol enthousiasme begonnen met de bouw van de woningen. De verwachting is dat de sleutels aan het eind van 2024 overhandigd kunnen worden aan de bewoners.

 

De toekomstige bewoners en betrokken partijen kwamen bijeen in restaurant REEG. Zij werden welkom geheten door Carl van der Tol (Bouwbedrijf vd Tol) en Camiel Honselaar (HSB Ontwikkeling). De aanwezigen werden uitgenodigd om een persoonlijke boodschap op de projectposter te plaatsen.

Vervolgens werd een toost uitgebracht op een voorspoedige bouw. Het was tevens een uitgelezen kans voor de toekomstige bewoners om alvast kennis te maken met hun nieuwe buren. Het startschot voor de vijf prachtige woningen in de Bilt is gegeven!

Start bouw project Aeolusweg in de Bilt

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl