KEBO locatie

  • Opdrachtgever: HSB Ontwikkeling
  • Plaats: Broek in Waterland
  • Website: www.hsbinbroek.nl
  • Status: in ontwikkeling

De exploitatieovereenkomst voor de ontwikkeling van Eilandweg 23 – 25 in Broek in Waterland (ook wel bekend als KEBO-locatie) is op donderdag 20 januari 2022 ondertekend door wethouder Theo van Eijk en Camiel Honselaar directeur HSB Ontwikkeling BV uit Volendam.
Gemeente Waterland heeft in 2018 in het bestemmingsplan opgenomen dat op het bedrijventerrein Hellingweg, binnen voorwaarden, woningbouw is toegestaan.
Het uitgangspunt van de ontwikkeling in het exploitatiegebied is om 21 eenheden te realiseren waaronder 8 appartementen in de sociale categorie en 13 koopwoningen. In het plan wordt ook ruimte vrijgemaakt voor commerciële ruimte (150m2).
Voormalige en huidige bestemming locatie
HSB heeft de locatie eind 2020 verworven en in eigendom gekregen. In het verre verleden was er een bedrijf gevestigd dat tourbussen exploiteerde. Later werd de KEBO meubelwinkel hier gevestigd. Het pand wordt momenteel gebruikt door de materieeldienst van HSB. Tevens heeft HSB haar eigen metselschool hier gevestigd, dit om het nijpende tekort aan vak personeel terug te dringen.

Voor meer informatie: www.hsbinbroek.nl

 

Meer projecten eigen ontwikkeling

Er zijn geen andere projecten gevonden in deze categorie.

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl