Ontwikkeling

HSB Ontwikkeling is een zusterbedrijf van HSB Bouw. Als nuchtere ontwikkelaar die met beide benen op de grond staat, plannen wij onze projecten met zorg en stellen daarin klanten en toekomstige bewoners centraal. Projectontwikkeling en -management doen wij met een dynamisch team van ondernemende mensen.
Met ruime kennis van grote en kleine projecten is HSB Ontwikkeling actief in zowel uitleggebieden als binnenstedelijke zones. Het speerpunt ligt bij de woningbouw, maar ook op het gebied van scholen, zorggebouwen, winkels, bedrijven en kantoren kunnen wij bogen op jarenlange ervaring met ontwikkeling.

 

Voor eigen rekening en risico verwerft HSB Ontwikkeling locaties die we alleen of samen met partners tot ontplooiing brengen. Dit doen we via tenders en selecties, maar ook middels één op één verwerving. De financieel sterke positie van HSB garandeert dat we voor veel partijen een interessante partner zijn om mee samen te werken.

 
We ontwikkelen in het heden, maar met oog op de toekomst. HSB Ontwikkeling staat voor kwaliteit en bestendigheid. Uit betrokkenheid met het milieu ontwikkelen we verantwoord en werken we met duurzame producten.

Nieuws toon alle nieuwsberichten

Nu in verkoop toon alle projecten in verkoop

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam Website: Ratio Design