Officieel startsein bouw Oude Haven in Odijk

Vrijdag 11 maart 2022 is het officiële startsein gegeven voor de bouw van de 21 woningen van nieuwbouwproject Oude Haven in Odijk. De palen zitten al in de grond en met de fundering is een begin gemaakt. Nu is het feestelijke moment aangebroken om de poster met boodschappen van de bewoners van het project in te graven.

 

Oude Haven, Odijk

Door de samenwerking van de gemeente Bunnik, woningcorporatie lekstede wonen en ontwikkelende bouwer HSB, worden nieuwe woningen gerealiseerd. Op de hoek van de Singel en de Oude Haven komen woningen voor verschillende doelgroepen. Op deze locatie stond het voormalige CNV-gebouw. Het project bestaat uit 15 eengezinswoningen (5 rijwoningen, 6 twee-onder-een-kapwoningen, 4 vrijstaande woningen) en 6 sociale huurappartementen die door LEKSTEDEwonen worden verhuurd. De woningen zijn op mooie kavels gelegen en hebben parkeergelegenheid op eigen terrein.

 

Boodschap bewoners

Op 1 februari 2022 hebben de toekomstige bewoners tijdens een door HSB georganiseerde ‘burendag’ kennis met elkaar kunnen maken en kregen zij de gelegenheid om een boodschap te plaatsen op een poster van het project. Deze poster is vandaag ingegraven door Ali Dekker (wethouder gemeente Bunnik), Ed de Groot (directeur-bestuurder LEKSTEDEwonen) en Edwin Zomerdijk (directeur HSB Bouw).

 

Bouw en oplevering

HSB verzorgt de ontwikkeling en bouw van het fraaie plan, waarbij het ontwerp is geïnspireerd op de jaren 30 architectuur. De 15 koopwoningen zijn allemaal verkocht door HSB, de belangstelling was groot.

LEKSTEDEwonen start eind maart met de verhuur van de 6 sociale huurappartementen. Meer informatie hierover kunt u vinden op www.lekstedewonen.nl

De verwachte oplevering van de eerste woningen is in het eerste kwartaal 2023 en het project is voor de zomer 2023 afgerond.

Officieel startsein bouw Oude Haven in Odijk

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Ik geef toestemming voor:

Meer info