Interview Cobouw met directie HSB

In de Cobouw van 27 september 2018 is een interview geplaatst met André Vos en Camiel Honselaar:

 

Hoewel de buitenwereld denkt dat in de bouw de bomen weer tot in de hemel groeien, zien HSB-directeuren André Vos en Camiel Honselaar de bouw vooral piepen en kraken. Het Volendamse bouwbedrijf probeert met “gogme” een positieve uitzondering in de sector te zijn. “Stijgende omzet betekent niet dat het beter gaat.”

 

Het lijken gouden tijden voor woningbouwers. Nederland schreeuwt om woningen en de huizenprijzen gaan sky high. Kassa voor ontwikkelende bouwers! Maar André Vos staat met beide benen op de Volendamse grond. HSB was financieel een van de best presterende bouwers de afgelopen jaren, maar Vos ziet de bouwsector jaren na de crisis nog altijd hevig worstelen. Stijgende lonen, schaars personeel, materiaal dat niet op tijd komt, ongezonde grondprijzen. De kunst is om je als bouwer daaraan te onttrekken. Hoe doet HSB dat?

Klik HIER om het volledige artikel te lezen.

Interview Cobouw met directie HSB

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Ik geef toestemming voor:

Meer info