Feestelijke start bouw Purmerbuurt

Onder grote belangstelling van de toekomstige bewoners is op 4 april 2019 de officiële handeling verricht voor de start bouw van het project Purmerbuurt.

 

 

De aanwezigen werden in de Purmerkerk welkom geheten door Lukas Deurwaarder, projectontwikkelaar HSB en vervolgens toegesproken door Paul van Meekeren, wethouder gemeente Purmerend.

De kopers hebben een boodschap geschreven op een poster van het project en daarna was het de beurt aan Paul van Meekeren. Na het tekenen volgde en korte wandeling van de Purmerkerk naar de bouwplaats, waar de poster in een koker werd geplaatst en deze is door wethouder Paul van Meekeren en Martijn Smit (toekomstige bewoner) ingegraven onder zijn woning.

Purmerbuurt

 

Het kleinschalige plan met 30 luxe woningen omvat 7 vrijstaande, 14 tweekappers en 9 rijwoningen. De woningen zullen worden ontsloten door 5 toegangen en de indeling is zo gemaakt dat er een echt buurtje ontstaat. De ligging van het bouwplan is uniek: aan de golfbaan en het Purmerbos.

De woningen worden gasloos gebouwd. Speciaal voor deze nieuwe wijk is er een warmtenet aangelegd om aansluiting op Stadsverwarming mogelijk te maken.

Het ontwerp van de woningen is van Boparai Associates Architekten, een landelijke stijl met veel afwisseling in woningtypes.

De verkoop van de woningen verloopt voorspoedig. Nog een enkele woning is beschikbaar. Wie interesse heeft nodigen we uit een kijkje te nemen op de website woneninpurmerbuurt.nl.

Borrel met de buren

De kopers hebben, onder het genot van een hapje en een drankje, alvast kennis kunnen maken met hun toekomstige buren en de partijen die betrokken zijn bij de realisatie van het project. Tevens is er gezamenlijk een toost uitgebracht op een voorspoedige bouw.

Goochelaar Peppino zorgde bij jong en oud voor verbazing en verwondering met zijn onnavolgbare goocheltrucs.

Facebook

Gedurende de bouw kunnen de kopers en andere belangstellenden via Facebook de voortgang van de bouw volgen: www.facebook.com/Purmerbuurt-1944517278901472.

Feestelijke start bouw Purmerbuurt

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl