Aankoop oude locatie Zaans Medisch Centrum

Onderstaand het gezamenlijke persbericht van het Zaans Medisch Centrum en HSB over de aankoop van de oude locatie van het ZMC.

 

PERSBERICHT

 

Volendam/Zaandam, 29 augustus 2017

 

Bouwer HSB koopt oude ziekenhuislocatie van Zaans Medisch Centrum

 

Ontwikkelaar en bouwer HSB uit Volendam en het Zaans Medisch Centrum hebben een koopovereenkomst ondertekend voor de koop van de oude ziekenhuislocatie van het ZMC in Zaandam. Op deze locatie gaat HSB, samen met haar partner Wilma Wonen, 250 woningen ontwikkelen en bouwen.

 

De combinatie heeft samen met architect en stedenbouwkundige Sjoerd Soeters van Architectenbureau PP HP het plan ‘Gouwpark’ gemaakt dat voorziet in een divers aanbod van woningen. Van kleine appartementen tot vrijstaande woningen. Voor meer informatie over het project Gouwpark en het verwachte woningaanbod zie www.woneningouwpark.nl

 

Sturm Zaandam is bij het project betrokken voor de sloop, asbestsanering en het bouw- en woonrijp maken. De sloop en het saneren zal nog dit jaar starten.

 

Het Zaans Medisch Centrum is verheugd over de verkoop. Voor de buurtbewoners, de patiënten en bezoekers van het ziekenhuis is het prettig dat het oude ziekenhuisgebouw zo snel mogelijk afgebroken wordt en er een mooie nieuwe woonwijk komt. Met de opbrengst van de verkoop dekt het ZMC een deel van de kosten van de bouw van het nieuwe ziekenhuis.

 

Aankoop oude locatie Zaans Medisch Centrum

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Ik geef toestemming voor:

Meer info