Woningbouw

Als betrokken bouwer in zowel de particuliere als sociale woningbouw heeft HSB een naam hoog te houden. Van individueel tot seriematig en van klein- tot grootschalig project, wij realiseren het. Het leveren van kwaliteit tegen een concurrerende prijs gecombineerd met inzicht en betrokkenheid tijdens het bouwproces maakt daarbij het verschil.
Of het nu gaat om rijtjeshuizen en twee-onder-een-kapwoningen van corporaties of villa’s en appartementen in de vrije sector, HSB realiseert ze in nauwe samenwerking met de eindgebruiker. Vanaf de initiatief- en ontwerpfase tot en met de opleverings- en nazorgfase, onze kracht ligt in zowel het proces- als bewonersgerichte bouwen.

Wooncomfort begint door bewoners te laten meebeslissen tijdens het gehele bouwtraject. Bij HSB geloven wij dat door samenwerking optimale betrokkenheid ontstaat. Zo weten wij wat mensen wensen van hun woning en wat zij verwachten van hun woonomgeving. Dat heeft al vele woningen opgeleverd voor mensen met hart voor hun leefomgeving.

Wij doen niets liever dan woningbouwprojecten realiseren die naadloos aansluiten op de marktvraag. Bewoners willen daarbij comfort in een levensloopbestendige woning met lage onderhouds- en energiekosten. HSB biedt daarvoor specifieke kennis van materialen, onderhoudscycli en vervangingsopties zodat iedere woning past in het financiële plaatje.
Denkend vanuit onze toegevoegde waarde, bouwen wij zowel vertrouwd als vernieuwend. Deze duurzame en innovatieve expertise delen wij graag met particulieren, gemeenten, corporaties en andere marktpartijen. Kortom: HSB daar komt iedereen verder mee.

Nieuws toon alle nieuwsberichten

Nu in verkoop toon alle projecten in verkoop

Wij zijn goed in schilder- en behangwerk, maar ook voor spuit-werk en kleinschalige verbouwingen zijn klanten bij ons aan het juiste adres.

Niels Elstrodt, Bedrijfsleider Schildersbedrijf Hein Schilder, Volendam Lees het hele artikel

Comfortabel wonen in Oostpoort is het resultaat van bewust bouwen

Jan Klarenbeek en Chaim Vermaat, Hoofduitvoerder en uitvoerder HSB, Volendam Lees het hele artikel

Na de leerling­bouwplaats een leven lang werken bij HSB

Jan Hoogland, Henk Guijt, Willem (Wil) Beets, John Krüse, Douwe Wiersma, Piet Groot en Willem de Boer, (oud) medewerkers HSB, Volendam Lees het hele artikel

Ik voel me inmiddels thuis binnen deze afdeling die vooral dienstbaar is aan HSB

Ronald van Pooij, Hoofd Materieeldienst HSB, Volendam Lees het hele artikel

HSB verdient een dikke pluim. In de gehele organisatie vind je de drang om kwaliteit te leveren terug

Anke Huntjens, Jeroen van Speijk en Lukas Deurwaarder, ,  Lees het hele artikel

Voor De Alliantie maakt HSB het verschil in de bouw

Jan van Barneveld, Directeur van De Alliantie Ontwikkeling B.V., Hilversum Lees het hele artikel

HSB is echt een soort community en er is echte zorg voor de werknemers

Theo van Vugt, Hoofdredacteur van Cobouw, Alphen aan den Rijn Lees het hele artikel

Met HSB heb je altijd meerwaarde voor de toekomst

Harm janssen, Directeur BPD Ontwikkeling B.V. regio Noord-West, Amsterdam Lees het hele artikel
Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam Website: Ratio Design