Woningbouw

Als betrokken bouwer in zowel de particuliere als sociale woningbouw heeft HSB een naam hoog te houden. Van individueel tot seriematig en van klein- tot grootschalig project, wij realiseren het. Het leveren van kwaliteit tegen een concurrerende prijs gecombineerd met inzicht en betrokkenheid tijdens het bouwproces maakt daarbij het verschil.
 

Of het nu gaat om rijtjeshuizen en twee-onder-een-kapwoningen van corporaties of villa’s en appartementen in de vrije sector, HSB realiseert ze in nauwe samenwerking met de eindgebruiker. Vanaf de initiatief- en ontwerpfase tot en met de opleverings- en nazorgfase, onze kracht ligt in zowel het proces- als bewonersgerichte bouwen.

 
Wooncomfort begint door bewoners te laten meebeslissen tijdens het gehele bouwtraject. Bij HSB geloven wij dat door samenwerking optimale betrokkenheid ontstaat. Zo weten wij wat mensen wensen van hun woning en wat zij verwachten van hun woonomgeving. Dat heeft al vele woningen opgeleverd voor mensen met hart voor hun leefomgeving.

 
Wij doen niets liever dan woningbouwprojecten realiseren die naadloos aansluiten op de marktvraag. Bewoners willen daarbij comfort in een levensloopbestendige woning met lage onderhouds- en energiekosten. HSB biedt daarvoor specifieke kennis van materialen, onderhoudscycli en vervangingsopties zodat iedere woning past in het financiële plaatje.
 

Denkend vanuit onze toegevoegde waarde, bouwen wij zowel vertrouwd als vernieuwend. Deze duurzame en innovatieve expertise delen wij graag met particulieren, gemeenten, corporaties en andere marktpartijen. Kortom: HSB daar komt iedereen verder mee.

Nieuws toon alle nieuwsberichten

Nu in verkoop toon alle projecten in verkoop

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam Website: Ratio Design