Y-City Zeeburgereiland Amsterdam

Start bouw Y-City, Zeeburgereiland

Onder grote belangstelling is de start bouw gevierd van het project Y-City in Amsterdam. Na een welkomstwoord door Peter Maalman, directeur HSB en een toespraak door Jan van Barneveld, directeur de Alliantie, was de beurt aan wethouder Laurens Ivens. Aan de wethouder de eer om samen met Sandra Sargant, één van de toekomstige bewoners, de feestpaal te slaan voor start bouw van het project.

Y-City, Zeeburgereiland
Zeeburgereiland, is volop in ontwikkeling en een omgeving waar nu al volop wordt geleefd en gewoond. Voorzieningen als scholen en horeca zijn al aanwezig. De komende jaren wordt hier een compleet nieuw stedelijk gebied gerealiseerd met koop- en huurwoningen, appartementen, eengezinswoningen, studentenwoningen en vrije kavels. Voor ieder wat wils! Een thuis voor vele (nieuwe) Amsterdammers.

In de Theo Koomenbuurt, onderdeel van de Sportheldenbuurt, op het Zeeburgereiland verschijnen drie modern vormgegeven appartementengebouwen met 106 koopappartementen. Het fraaie bouwplan wordt gerealiseerd door HSB Bouw uit Volendam, in opdracht van HSB Ontwikkeling. Het project is vorig jaar overgenomen van de Alliantie.

De verkoop van de appartementen verloopt voorspoedig. HSB is met de appartementen in gebouw 1 en 2 in december 2014 in verkoop gegaan en in april 2015 is de verkoop gestart van de appartementen in gebouw 3.

Wie interesse heeft in een appartement in dit mooie bouwplan, kan voor meer informatie een bezoek brengen aan de projectwebsite: www.Y-City.nl.

Borrel met de buren
De toekomstige bewoners waren goed vertegenwoordigd bij deze heugelijke gebeurtenis. Onder het genot van een hapje en een drankje hebben zij alvast kennis gemaakt met hun nieuwe buren, de bouwer en de overige partijen die betrokken zijn bij de realisatie van hun nieuwe woning.

Facebook
Gedurende de bouw kunnen de kopers en andere belangstellenden via Facebook de voortgang van de bouw volgen. Hiervoor is een Facebookpagina aangemaakt: www.facebook.com/ycityamsterdam, waarop regelmatig nieuwe foto’s worden geplaatst.


Y-City Zeeburgereiland Amsterdam

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl