Contractondertekening Wooncompagnie en HSB

Wooncompagnie en HSB Bouw ondertekenen aannemingsovereenkomst

 

‘Acht sociale huurwoningen verrijzen in hartje Ilpendam’

Betaalbaar wonen in hartje Ilpendam. HSB Bouw en Wooncompagnie zorgen er samen voor dat dit mogelijk wordt. In Ilpendam verrijzen binnenkort acht gloednieuwe sociale huurwoningen voor een jong publiek.

 

In het hart van Ilpendam
Op de voormalige locatie van de Sebastianusschool realiseert Wooncompagnie deze woningen voor jongeren onder de 26 jaar. De woningen zijn verdeeld over twee verdiepingen en worden bij aanvang van de huur voor ten minste 25% toegewezen aan jongeren uit de gemeente Waterland.

 

Betaalbaar en prettig wonen
Betaalbaar wonen in een prettige woonomgeving is een hoofdpijler voor Wooncompagnie. ‘Daarom zijn wij ook verheugd over het kunnen bouwen voor jongeren op deze locatie. De best mogelijke woning, tegen de laagst mogelijke huurprijs is waar wij voor staan. Wij hopen dan ook op meer woningbouwlocaties in de gemeente Waterland te kunnen gaan bouwen’, aldus Stefan van Schaik, directeur bestuurder van Wooncompagnie. Camiel Honselaar, directeur HSB, vult hierop aan ‘HSB is trots op de samenwerking met Wooncompagnie en Hooyschuur architecten. Gezamenlijk zullen wij op deze locatie een mooi nieuwbouwplan realiseren met duurzame en betaalbare woningen voor jongeren’.

 

Zonder gas, mét zonnepanelen
De jongerenwoningen worden gasloos gebouwd en voorzien van een maximum aantal zonnepanelen per dak.

 

Jouw woning op woonmatch
De woningen zullen tegen die tijd dat ze worden opgeleverd, worden geadverteerd op de website van Woonmatch Waterland. De toewijzing van de huurappartementen wordt verzorgd door Wooncompagnie. Alleen jongeren die staan ingeschreven kunnen reageren.

Contractondertekening Wooncompagnie en HSB

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Ik geef toestemming voor:

Meer info