Voortgang Renovatie Toldwarsstraat

De renovatie van de 20 appartementen en 3 studio’s Toldwarsstraat in Amsterdam die wij voor Eigen Haard uitvoeren, loopt voorspoedig. Zo zijn de sloopwerkzaamheden volledig afgerond en de 5 panden staan op de nieuwe fundering.

 

De voorgevel wordt gereinigd en hersteld door Marc Bohle Gevelwerken. De dakdekkers zijn begonnen met de voorbereidingen voor het pannendak.

Inmiddels is de binnenbouw in volle gang en zijn de eerste nieuwe trappen geplaatst en de installateurs zijn bezig met het leidingwerk.

 

Volgende week start Timmerfabriek Volendam met het vervangen van alle kozijnen. Op de laatste 2 foto’s de proefplaatsingen die vandaag op het werk zijn geplaatst.

 

En uiteraard willen we ook onze schilders nog even vermelden van Schildersbedrijf Hein Schilder. Zij zijn bezig met het uitvoeren van houtrotreparaties en lakken alles weer heel netjes af.

 

Een mooie teamprestatie!

 

Zie de foto’s van de voortgang van de werkzaamheden.

Voortgang Renovatie Toldwarsstraat

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl