Viering hoogste punt Marquise

Op 5 december is het bereiken van het hoogste punt gevierd van het project Marquise te Purmerend. De bouw van het fraaie appartementengebouw verloopt voorspoedig. In januari van dit jaar is het officiële startsein gegeven en nu zijn de contouren van het gebouw al goed zichtbaar.

 

De betrokken bouwers van HSB werden op het hoogste punt toegesproken door Camiel Honselaar, directeur HSB. Na zijn lovende woorden ontvingen zij, als dank voor hun inzet, een attentie en werd er gezamenlijk genoten van een heerlijke lunch.

 

De toekomstige bewoners zullen nog even moeten wachten met het inpakken van de verhuisdozen. HSB is dan wel een Hele Snelle Bouwer, maar het zal naar verwachting nog tot het 4e kwartaal van 2019 duren, voordat de eerste appartementen kunnen worden opgeleverd.

 

Marquise

In hartje Purmerend, gelegen aan het Noordhollandsch Kanaal bouwt HSB 50 luxe appartementen. Een terrasgewijze opbouw zorgt voor een unieke leefruimte.

Er zijn nog enkele appartementen te koop. Wie belangstelling heeft kan een kijkje nemen op de website: www.woneninmarquise.nl.

Viering hoogste punt Marquise

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl