Vesta, Wheermolen Purmerend

Persbericht ondertekening op 31 oktober 2016:

Vesteda heeft een turnkey overeenkomst gesloten met de Volendamse aannemer HSB voor de verwerving van 84 huurappartementen in Purmerend. Het project is gelegen in de wijk Wheermolen en betreft een ontwikkeling van BPD. HSB heeft het plan technisch uitontwikkeld en realiseert het appartementencomplex. De bouw start begin december van dit jaar en zal naar verwachting begin derde kwartaal 2018 worden opgeleverd.

Het complex is 10 verdiepingen hoog en kent 2, 3 en 4 kamerappartementen met een woonoppervlakte tussen de 54 en 115 m2. Alle appartementen hebben een balkon op het zuiden of zuid-oosten. Op maaiveld is voor elk appartement een eigen parkeerplaats gereserveerd, de bergingen zijn op de begane grond gesitueerd. De appartementen worden in het middenhuursegment aangeboden. De appartementen liggen op loopafstand van het wijkwinkelcentrum en het station aan de lijn Amsterdam-Enkhuizen/Hoorn.

Pieter Knauff, director Acquisitions bij Vesteda: “We zijn zeer enthousiast over dit project. Het is een goede aanvulling op de bestaande portefeuille van Vesteda in Purmerend. Het is een goed appartementencomplex met royale appartementen en prima buitenruimtes. Purmerend ligt dicht bij Amsterdam en midden in het groen. De huurmarkt voor woningen in het middensegment in Purmerend is sterk.”

Vesta, Wheermolen Purmerend

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Ik geef toestemming voor:

Meer info