Vacature Adviseur installaties bij VIAC

Adviseur installaties

VIAC daar kom je verder mee!

 

Wil jij werken als Adviseur installaties bij een innovatief en creatief installatietechnisch adviesbureau uit Houten?

Als toonaangevend en onafhankelijk adviesbureau zijn wij integraal betrokken bij projecten op het gebied van installaties, bouwfysica, brandveiligheid en akoestiek. Veelal vanaf het eerste initiatief tot en met de ingebruikname van een gebouw.

 

Wij onderscheiden ons van andere bedrijven doordat we jou een plek bieden in een klein, maar hecht team waarin je veel vrijheid krijgt. Daarnaast bieden we voldoende mogelijkheden om jezelf te ontplooien. Dit doen we door aandacht te besteden aan je (persoonlijke) ontwikkeling. Via ‘learning on the job’, maar ook door het volgen van een cursus of opleiding, of door het hebben van een coach.

 

Wij zoeken een zelfstandige Adviseur installaties met de nadruk op uitvoeringsbegeleiding. Je krijgt veel vrijheid, verantwoordelijkheid en bevoegdheid om deze rol te kunnen bekleden.

 

Wat houdt de functie in?

Als Adviseur installaties heb je de verantwoordelijkheid voor uitdagende projecten. Je weet mensen te enthousiasmeren en processen te managen. Belangrijk hierbij is dat je gedurende het project de inhoudelijke kwaliteit, tijd en de kosten bewaakt.

 

Het is jouw taak om het gehele proces van projecten te begeleiden. Dit kan zijn vanaf de ontwerpfase, tijdens uitvoeringsfase tot en met het opleveren van het project. De nadruk ligt op de uitvoeringsbegeleiding maar kan variëren per project en klantwens. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van projectplannen, het beheren van het budget en de planning, en het bewaken van de kwaliteit en voortgang van het project.

 

Daarnaast onderhoud je contacten met opdrachtgevers, leveranciers en andere betrokken partijen om ervoor te zorgen dat de projectdoelstellingen worden behaald. Je bent het aanspreekpunt voor vragen en problemen en zorgt voor een goede communicatie en samenwerking binnen het team.

 

Om succesvol te zijn als adviseur installaties, is het belangrijk dat je een brede kennis hebt van installatietechniek en ervaring hebt met projectmanagement. Je moet in staat zijn om technische concepten te begrijpen, beslissingen te nemen, en efficiënt te plannen en organiseren.

 

Al met al speel je als adviseur een cruciale rol in het realiseren van succesvolle installatieprojecten en het bieden van technische oplossingen die voldoen aan de behoeften van de klant.

 

Wie ben jij?

  • Je hebt  een vooropleiding op installatietechnisch gebied;
  • Je beschikt over kennis op het gebied van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties en bij voorkeur ook basiskennis van bouwfysica;
  • Je hebt kennis van de installatietechnische wet- en regelgeving;
  • Je beschikt over relevante werkervaring;
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
  • Je bent in staat contacten te onderhouden met klanten, leveranciers en overige betrokkenen.

 

Ben je enthousiast?
Solliciteer dan direct! We komen graag met je in gesprek!

Voor meer informatie kan je contact opnemen met de afdeling HR.
We zijn telefonisch bereikbaar via 0299 – 39 89 04 of per mail via hr@hsb-bouw.nl

Vacature Adviseur installaties bij VIAC

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Ik geef toestemming voor:

Meer info