Terugblik Open Huis HSB 14 mei 2022

We kunnen terugkijken op een geslaagde dag. Veel collega’s en familieleden waren naar het Slobbeland gekomen om het verbouwde kantoor te bekijken.
 

De verschillende bedrijfsonderdelen hebben aan jong en oud laten zien wat ze in huis hebben. Zo konden de kinderen proefjes doen met VIAC, een VR-bril ervaren (met dank aan CAD & Company), BIM-men, een vogelhuisje maken in de Timmerfabriek, oude fotoboeken bekijken en ze kregen uitleg over Ecologisch Bouwen.
 

Dankzij het mooie weer was er ook veel animo voor de buiten activiteiten: spijkers poepen, muurtje metselen met collega’s van Deurwaarder, schilderen, een gevel reinigen met MB Gevelwerken, de materieeldienst had uitgepakt met een mooie opstelling van onze vrachtwagen, keten, elektrische bus, een foto winactie en niet te vergeten het kubel schieten. Dankzij de komst van Darius Johnson en Walid Ould-Chikh, twee spelers van FC Volendam, was dit waarschijnlijk wel één van de hoogtepunten voor de jeugd. De spelers namen alle tijd om met de kinderen op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen. Ze begeleidden het kubel schieten: lukte het om de voetbal in de kubel te schieten, dan was het prijs. Aan het einde van de middag liepen er wel heel veel kinderen in een gewonnen FC Volendam-shirt en/of bal in de rondte.
  

En Willem Honingh was er toch echt van overtuigd dat hij voldoende ijs had meegenomen, maar tegen het einde van de middag kwam de bodem in zicht.
  

Aaf Beers heeft de officiële handeling verricht: het onthullen van het glas in lood raam bij de receptie. Dit raam zat voorheen in de houten trap (die vervangen is door een stalen trap) en heeft nu een prominente plaats gekregen bij de entree van het kantoor. Op het glas in lood een afbeelding van Hein en Agie, ter ere van hun 50 jarig huwelijk in 1984. Oprichter Hein Schilder zal zo voor altijd verbonden blijven aan het huidige HSB. Dankzij Hein vieren we dit jaar ons 90-jarig jubileum. Dochter Aaf hadden we bereid gevonden voor de feestelijke onthulling.  
 

Niet alleen de jeugd heeft genoten, de aanwezige (groot)ouders hebben het gezellig gehad in de binnentuin. Peppino zorgde voor vermaak met zijn onnavolgbare goocheltrucs. De inwendige mens werd goed verzorgd door de toppers van Runderkamp.
Met een heerlijk zonnetje, lekkere happen en drankjes was er alle gelegenheid om even bij te kletsen met collega’s of oud-collega’s. Al met al was het een gezellige dag voor jong en oud.
 

Bedankt iedereen voor zijn/haar bijdrage aan deze geslaagde dag.

Terugblik Open Huis HSB 14 mei 2022

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Ik geef toestemming voor:

Meer info