Startsein bouw Romanov te Zaandam

Feestelijke start bouw Romanov te Zaandam

Onder grote belangstelling is 1 februari 2018 het officiële startsein gegeven voor de bouw van het project Romanov in Zaandam. Addy Verschuren, wethouder gemeente Zaanstad, heeft de officiële handeling verricht in de vorm van het doorknippen van een lint. Hiermee heeft hij de looproute langs de bouw geopend en in het bijzijn van de kopers van de 25 appartementen en Camiel Honselaar, directeur HSB, het startsein gegeven voor de bouw van Romanov.

 

Romanov te Zaandam

Midden in het spraakmakende stadshart van Zaandam ontwikkelt en realiseert HSB woongebouw Romanov. Het project omvat 25 koopappartementen en 2.000 m2 winkelruimte.

Een eyecatcher waarvan de architectuur geïnspireerd is op de Zaanse huisjes. Het project is ontworpen door Boparai Architekten.

 

Borrel met de buren

De toekomstige bewoners waren goed vertegenwoordigd bij deze heugelijke gebeurtenis. Onder het genot van een hapje en een drankje hebben zij alvast kennis gemaakt met hun nieuwe buren, de bouwer en de overige partijen die betrokken zijn bij de realisatie van hun nieuwe woning.

Alle genodigden werden uitgenodigd om hun handtekening te plaatsen op een afbeelding van het project. Deze zal vervolgens in een koker worden geplaatst en in de fundering verwerkt, zodat alle betrokkenen ook in de toekomst aan dit project verbonden blijven.

 

Facebook

Gedurende de bouw kunnen de kopers en andere belangstellenden via Facebook de voortgang van de bouw volgen. Hiervoor is een Facebookpagina aangemaakt: www.facebook.com/woneninromanov, waarop regelmatig nieuwe foto’s worden geplaatst.

 

Laatste appartementen te koop. Geïnteresseerden kunnen hiervoor contact opnemen met de makelaars:

Kuijs Reinder Kakes tel. 075-61 26 400 of HVMS tel. 075-65 10 610.

 

 

Startsein bouw Romanov te Zaandam

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Ik geef toestemming voor:

Meer info