Start bouw Zwanenpad, Watergang

Op 24 januari 2017 is de officiële handeling verricht voor de start bouw van het project Zwanenpad. Dit project, bestaande uit 11 prachtige woningen, wordt ontwikkeld en gerealiseerd door HSB uit Volendam.

Onder grote belangstelling van de toekomstige bewoners is de ‘feestelijke paal’ geslagen door wethouder Jean van der Hoeven van gemeente Waterland, grondeigenaar en toekomstige bewoner Jaap van der Meiden, toekomstige bewoonster Susan Zechner en Camiel Honselaar, directeur van HSB.

Voorafgaande aan het slaan van de feestpaal werden de aanwezigen welkom geheten door Lukas Deurwaarder van HSB, daarna volgde een toespraak door wethouder Jean van der Hoeven.

Samenwerking tussen regionale partijen
Het fraaie bouwplan is voor eigen rekening en risico ontwikkeld door het Volendamse bouwbedrijf HSB. HSB heeft hiervoor regionale partijen ingeschakeld. Het Amsterdamse architectenbureau Mulleners en Mulleners heeft de woningen ontworpen in typisch Waterlandse stijl. W3 architecten uit Broek in Waterland heeft de constructies ontworpen en makelaar Volkert B.V. uit Purmerend is verantwoordelijk voor de verkoop. Het grondwerk is gedaan door de firma Van Geemen uit Monnickendam. Al vele jaren werkte HSB samen met de familie Van der Meiden om een passend plan te ontwikkelen op de locatie van hun voormalige autobedrijf. Alle betrokken partijen zijn dan ook zeer content dat gestart kon worden met de bouw. De 11 woningen zijn inmiddels allemaal verkocht.

Borrel met de buren

De kopers hebben, onder het genot van een hapje en een drankje, alvast kennis kunnen maken met hun toekomstige buren en de partijen die betrokken zijn bij de realisatie van het project.

Facebook

Gedurende de bouw kunnen de kopers en andere belangstellenden via Facebook de voortgang van de bouw volgen. Hiervoor is een Facebookpagina aangemaakt: “Zwanenpad”, waar regelmatig nieuwe foto’s op verschijnen.

Start bouw Zwanenpad, Watergang

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Ik geef toestemming voor:

Meer info