Start bouw Westrijck te Amstelveen

Onder grote belangstelling van de toekomstige bewoners is op 4 maart 2019 de bouw gestart van het project 28 woningen Westrijck.

De aanwezigen werden welkom geheten door Lukas Deurwaarder, projectontwikkelaar HSB en vervolgens toegesproken door Floor Gordon, wethouder gemeente Amstelveen.

 

De kopers zijn in de gelegenheid gesteld om een boodschap te schrijven op de poster van het project. Daarna was het de beurt aan Floor Gordon (wethouder gemeente Amstelveen), Camiel Honselaar (directeur HSB) en Kees Opendorp (directeur Maat Architecten). De poster is overhandigd aan de uitvoerder en deze zal de poster op een later moment in de fundering verwerken van één van de woningen.

 

Westrijck

De structuur van Westwijk is gebaseerd op het vroegere polderlandschap. De lange en brede rechte singels volgen het patroon van de voormalige poldersloten.

Het royale groen in de wijk biedt een ‘natuurlijk’ tegenwicht aan de bebouwing.

HSB heeft het plan ontwikkeld voor de 28 luxe en royale woningen, met een woonoppervlakte van 128 m2 – 190 m2. De verkoop van de woningen is voorspoedig verlopen, alle woningen zijn inmiddels verkocht.

De woningen worden niet op gas aangesloten, maar zullen worden voorzien van een lucht warmtepomp. Het volledige heiwerk onder alle woningen is inmiddels gereed.

 

Borrel met de buren

De kopers hebben, onder het genot van een hapje en een drankje, alvast kennis kunnen maken met hun toekomstige buren en de partijen die betrokken zijn bij de realisatie van het project.

 

Facebook

Gedurende de bouw kunnen de kopers en andere belangstellenden via Facebook de voortgang van de bouw volgen: www.facebook.com/Westrijck.

Start bouw Westrijck te Amstelveen

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Ik geef toestemming voor:

Meer info