Start bouw La Sabbia, Utrecht

12 september jl. de feestelijke start bouw gevierd van het project La Sabbia in Utrecht.

De aanwezigen werden welkom geheten en toegesproken door Lukas Deurwaarder, ontwikkelingsmanager HSB en Kees Diepeveen, wethouder gemeente Utrecht.

Onder het genot van een hapje en een drankje en genietend van het zonnetje, hebben de toekomstige bewoners alvast kennis kunnen maken met hun nieuwe buren.

Ook waren de diverse medewerkers van de gemeente aanwezig die gewerkt hebben aan het project, evenals de adviseurs en teamleden van HSB Bouw.

Op een poster van het project heeft iedereen een boodschap kunnen plaatsen. De poster is vervolgens ingegraven in de fundering, door de heer en mevrouw Arbouw, toekomstige bewoners, wethouder Kees Diepeveen en Camiel Honselaar, directeur HSB.

 

La Sabbia

Het appartementengebouw La Sabbia omvat 24 woningen, met daaronder op begane grondniveau een parkeerlaag. Het project ligt aan de Pauwoogvlinder op het Groot Zandveld in een ruime groene omgeving in de nabijheid van een brede school, gezondheidscentrum en tandartsenpraktijk. De appartementen zijn allemaal voorzien van een enorm dakterras of balkon, en worden geleverd met een eigen parkeerplaats. Ook heeft elk appartement een eigen berging in het gebouw. Het gebouw wordt op natuurlijke wijze opgenomen in het landschap.

In dit mooie appartementengebouw zijn nog 2 appartementen te koop. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de makelaars: Brecheisen tel. 030-233 11 34 of De Keizer makelaarsgroep tel. 030-6008240 of kijk op de website: www.lasabbia.nl

 

De oplevering wordt verwacht in oktober 2020.

Start bouw La Sabbia, Utrecht

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl