Bouw 40 appartementen Vroonermeer gestart!

Op woensdag 8 juli was er een bescheiden feestelijke gelegenheid voor de start bouw van de eerste 40 appartementen in Vroonermeer Noord.

Nicole van Wijk, bestuurder van Woonwaard en Camiel Honselaar, directeur van HSB Bouw gaven een symbolisch startteken door het plaatsen van een element van de begane grondvloer.

 

Aan de noordrand van Vroonermeer Noord komt een appartementencomplex van drie etages aan de en kant en vier etages aan de andere kant, met in het midden de centrale hal met lift. De inpandige bergingen zijn zowel te bereiken via de centrale hal als buitenom. De appartementen zijn 70 m2 groot en hebben twee slaapkamers.

 

2050-ready

De woningen zijn helemaal 2050-ready; ze worden aangesloten op het warmtenet van de HVC, ze zijn voorzien van hoogwaardige isolatie, krijgen tripple glas ramen, balansventilatie en het gebouw krijgt zonnepanelen.

 

Bouw 40 appartementen Vroonermeer gestart!

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Ik geef toestemming voor:

Meer info