Start bouw 270 woningen BRISK

De bouw van BRISK in Hondsrugpark Amsterdam is woensdagmiddag feestelijk gestart.

 

BRISK staat voor ‘groen en stedelijk wonen en werken’: Een stedelijke leefomgeving met een aantrekkelijk groen binnengebied.

 

Op het terrein van het voormalige kantoor van Croonwolter&dros aan de Hettenheuvelweg wordt een project gerealiseerd van 5 gebouwen met een 70 meter hoge toren als blikvanger, circa 3.250 m2 kantoorruimte, een sociaal-maatschappelijke voorziening en een gezinshuis. Alle gebouwen worden gerealiseerd op een parkeerkelder, op de kelder komt eveneens een groen binnenhof voor de bewoners. Er komen 103 sociale en 84 middeldure huurwoningen die verhuurd worden via woningbouwcorporatie de Alliantie. Daarnaast komen er 72 koopappartementen en 11 eengezinswoningen, de woningen krijgen hun voordeur aan het groene binnenhof.

 

Voor HSB Bouw wordt de 70 meter hoge toren letterlijk een hoog(s)tepunt, nog niet eerder is een toren met deze hoogte gerealiseerd. BRISK is een ontwikkeling van Synchroon en ontworpen door Basic City A+U en Arons en Gelauff Architecten. De huurwoningen worden in opdracht van De Alliantie Ontwikkeling gebouwd.

Start bouw 270 woningen BRISK

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Ik geef toestemming voor:

Meer info