Sponsorovereenkomst met AZ verlengd

HSB verlengt overeenkomst

ALKMAAR- Bouwbedrijf HSB heeft haar skybox-overeenkomst met AZ verlengd. De trotse hoofdbouwer van het AFAS Trainingscomplex in Zaanstad is ook de komende twee seizoenen eigenaar van een eigen Business-room in het AFAS Stadion.

“We zijn erg blij dat we de overeenkomst met HSB hebben kunnen verlengen”, reageert AZ’s Algemeen Directeur Robert Eenhoorn. “Het is fantastisch dat een bedrijf uit de regio zich langer aan de club bindt.”

Koster: ‘Grote speler’
Manager Commercië van AZ Michael Koster voegt toe: “Met deze verlenging houden we een grote speler in de bouwsector aan boord van het AZ Netwerk.”

Honselaar: ‘Sport en netwerken combineren’
“HSB heeft gekozen voor verlenging, omdat we de afgelopen drie jaar enorm hebben genoten van het voetbal van AZ. Een prachtige club, waar we ook de komende twee seizoenen weer aanwezig zijn in onze sfeervolle skybox. Het is voor HSB een mooie gelegenheid om sport en netwerken te combineren. Medewerkers en relaties kunnen we op deze manier, in een ongedwongen sfeer, een gezellige middag of avond bezorgen,” aldus directeur Camiel Honselaar van HSB.

Sponsorovereenkomst met AZ verlengd

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Ik geef toestemming voor:

Meer info