Oude Haarlemmerweg te Castricum

  • Plaats: Castricum
  • Soort: woningbouw
  • Status: in ontwikkeling

Aan de zuidkant van Castricum, gelegen tussen de Oude Haarlemmerweg en de Castricummer Werf, heeft de familie J. Breetveld een stuk grasland in bezit met de bestemming Volkstuinen.

HSB Ontwikkeling B.V. heeft een samenwerking gesloten met de familie Breetveld en voert verkennende gesprekken met de gemeente Castricum om op deze locatie een kleinschalig woningbouwplan te ontwikkelen. Bij de verdere ontwikkeling zal rekening gehouden moeten worden met de naburige bewoners en bedrijven.

Castricum ligt tussen het Noord Hollands Duinreservaat en de Castricummer polder. Het ligt daarmee op de binnenduinrand. Oorspronkelijk was de Oude Haarlemmerweg (samen met de Hollaan en de Oudeweg) onderdeel van de eeuwenoude hoofdweg tussen Haarlem en Alkmaar. Omdat het Noord Hollands Duinreservaat gemarkeerd is als Natura 2000 gebied moet als eerste in de ontwikkeling stap een haalbaarheidstoets worden gedaan met oog op stikstof. Dat onderzoek wordt nu gedaan met een planoloog.

Meer projecten eigen ontwikkeling

Er zijn geen andere projecten gevonden in deze categorie.

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Ik geef toestemming voor:

Meer info