Limmer Linten – Jasmijn

  • Omvang: 26 woningen
  • Opdrachtgever: HSB Ontwikkeling
  • Plaats: Limmen
Terug naar projecten
  • Architect: Mulleners & Mulleners
  • Soort: Woningbouw

Feestelijke start bouw project Jasmijn te Limmen.

Onder grote belangstelling van de toekomstige bewoners, is 26 mei het officiële startsein gegeven voor de bouw van het project Jasmijn in Limmen. Burgemeester Mans van de gemeente Castricum heeft hiervoor de officiële handeling verricht in de vorm van een 1e stort. Hij werd hierbij geholpen door Rob Deijle, koper van de woning waar de stort werd verricht en Peter Maalman, directeur van het Volendamse bouwbedrijf HSB.

De toekomstige bewoners waren in grote getale aanwezig om de feestelijke gebeurtenis bij te wonen. Meestal wordt het startsein gegeven met het slaan van de 1e paal. Omdat het heiwerk zo voorspoedig is verlopen, is gekozen voor een 1e stort.

Limmer Linten

Het fraaie nieuwe woongebied Limmer Linten is een ontwikkeling van Ontwikkelingsbedrijf De Limmer Strandwal CV, een samenwerking tussen de gemeente Castricum en Driessen Vastgoed.

Het project bestaat uit verschillende fasen.

Fase 1 “Magnolia” omvat 37 luxe woningen. De bouw van deze fase bevindt zich al in een vergevorderd stadium.

Fase 2 “Jasmijn” omvat 26 luxe woningen. De woningen zijn ontworpen door architect Mulleners & Mulleners en worden gerealiseerd door HSB uit Volendam. Verschillende woningtypen wisselen elkaar af: rij-, twee-onder-een-kap, vrijstaande en seniorenwoningen.

 

Borrel met de buren

De kopers hebben, onder het genot van een hapje en een drankje, kennis kunnen maken met hun toekomstige buren en de partijen die betrokken zijn bij de realisatie van hun nieuwe woning.

Alle genodigden hebben hun handtekening geplaatst op een afbeelding van het project. Deze is vervolgens in een koker gestopt en in de fundering verwerkt, zodat alle betrokkenen ook in de toekomst aan dit project verbonden blijven.

Tevens kregen de aanwezigen de gelegenheid om een aantal woningtypen te bezichtigen van de 1e fase, om zo een goed beeld te krijgen hoe hun woning uiteindelijk wordt.

Om de feestvreugde compleet te maken was goochelaar Peppino uit Volendam aanwezig om jong en oud te vermaken met zijn onnavolgbare trucjes


Facebook

Gedurende de bouw kunnen de kopers en andere belangstellenden via Facebook de voortgang van de bouw volgen. Hiervoor is een Facebookpagina aangemaakt: “https://www.facebook.com/jasmijnlimmen”, waar regelmatig nieuwe foto’s op verschijnen.

De voortgang van de bouw is te volgende via FACEBOOK

 

Meer gerealiseerde projecten

Y-City 2

Amsterdam (Zeeburgereiland)


Gerealiseerd
Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam Website: Ratio Design