Oplevering project Twistvlied in Mijdrecht

Vorige week zijn de algemene ruimtes van het door HSB Ontwikkeling ontwikkelde appartementencomplex Twistvlied door HSB Bouw en UBA opgeleverd aan de Vereniging van Eigenaren. Inmiddels zijn ook de meeste appartementen opgeleverd. Het complex dankt haar naam aan de voormalige Twistvliedschool die op deze locatie stond.

 

HSB heeft de bouw van het appartementengebouw met 50 starterswoningen uitbesteed aan UBA. Het eindresultaat is prachtig geworden. De 50 woningen zijn volledig energieneutraal en meer dan de helft is sociale huur voor Cazas Wonen.

 

Het centraal in het gebouw gelegen atrium is bijzonder fraai met veel groen. Een mooie ontmoetingsplaats voor de bewoners.

Het ontwerp is van Paul de Ruiter Architects.

 

Naast de ontwikkeling en realisatie van het appartementencomplex is ook de openbare ruimte in opdracht van HSB gerealiseerd. Dit is gedaan door de firma van Geemen. In het kader van duurzame mobiliteit komen er ook nog deelauto’s in het plan van GreenWheels.

Oplevering project Twistvlied in Mijdrecht

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Ik geef toestemming voor:

Meer info