Contractondertekening appartementencomplex SEW-terrein

In het plan voor de ontwikkeling van het voormalig SEW-terrein is een perceel grond gereserveerd voor de bouw van een appartementencomplex voor starters en senioren. Eind vorig jaar won HSB de gunning met een prachtig ontwerp hiervoor. Met de ondertekening van het koopcontract door Camiel Honselaar, directeur HSB en wethouder Andrea van Langen (RO) is de volgende stap gezet richting de start van de realisatie eind 2019.

 

Er komen zes levensloopbestendige seniorenwoningen op de begane grond. Elk met een voor- en achtertuin en een ruime berging. Daarboven worden zes starterswoningen gerealiseerd met een ruim dakterras op het zuiden.

 

Voorrang inwoners Nibbixwoud

Er is al veel belangstelling getoond voor een woning in het complex. Op de website  www.wonenindevriendschap.nl kunnen geïnteresseerden zich aanmelden.

De verkoopmanifestatie zal nog voor de zomer plaatsvinden. Op de inschrijflijst hebben mensen uit Nibbixwoud en daarna uit de rest van de gemeente Medemblik voorrang.

 

Heeft u vragen over de ontwikkeling van het SEW-terrein, stuur dan een mail naar projectenbureau@medemblik.nl .

Contractondertekening appartementencomplex SEW-terrein

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl