Nominatie De Goudvink – Amsterdamse Nieuwbouwprijs 2023

De finale van de strijd om de Amsterdamse Nieuwbouwprijs 2023 is losgebarsten. Tot en met donderdag 15 juni (09.00 uur) kun je stemmen op jouw favoriete nieuwbouwproject. Tien projecten zijn genomineerd.

 

De Amsterdamse Nieuwbouwprijs is de jaarlijkse publieksprijs voor nieuwbouw in Amsterdam. Bij deze editie gaat het om projecten die tussen augustus 2021 en augustus 2022 in Amsterdam zijn opgeleverd. De tien projecten die de finale hebben gehaald, liggen verspreid over de stad.

 

Op zaterdag 17 juni wordt bekend welk project heeft gewonnen. Wethouder Reinier van Dantzig (Grond en Ontwikkeling) en een bestuurder van  Bouwend Nederland zullen de prijs die middag uitreiken aan de bewoners, de opdrachtgever, de architect en de bouwer van het winnende project.

 

Wij zijn uiteraard trots op de nominatie van De Goudvink in Buiksloterham. In dit nieuwbouwproject hebben wij voor Ymere 93 huurappartementen voor starters gerealiseerd en een commerciële plint.

Vind jij ook dat De Goudvink moet winnen, breng dan HIER je stem uit.

 

KLIK HIER voor meer foto’s van het door HSB gerealiseerde project.

Nominatie De Goudvink – Amsterdamse Nieuwbouwprijs 2023

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Ik geef toestemming voor:

Meer info