Nieuwe vrachtwagen-combinatie voor HSB

Vrijdag 17 april was een feestelijk moment achterop de werf bij HSB. De nieuwe Scania vrachtwagencombinatie werd afgeleverd, deze is ter vervanging van de oude DAF. De vrachtwagen zal worden ingezet voor het transport van materieel van en naar de bouwplaatsen van HSB.

 

De nieuwe vrachtwagen is een 8×4/4 4 wiel aangedreven Scania die met zijn Euro 6-D motor van 450Pk voldoet aan de laatste emissie-eisen. Verdere bijzonderheden van de vrachtwagencombinatie: de vrachtwagen is voorzien van een HMF 50T/M autolaadkraan die een capaciteit heeft van 2.100 kg op een afstand van 16,5 meter; de combinatie weegt leeg 26.500 kg en heeft een netto laadvermogen van 23.500 kg; de aanhanger is uitschuifbaar, zodat ook groter ondeelbaar materieel kan worden getransporteerd.

 

Uiteraard is de vrachtwagencombinatie volledig uitgevoerd in de zo kenmerkende HSB kleuren. De nieuwe vrachtwagen is voortgekomen uit een mooie samenwerking tussen verschillende bedrijven. Het carrosserie is door Scania Alkmaar geleverd, Vlarotech was verantwoordelijk voor de complete opbouw, HMF leverde de laadkraan, PV Reklame verzorgde de bestickering en Floor/Pacton is de leverancier van de aanhanger.

 

Onze dank gaat uit naar Johan Tol (Piedewat) voor de zorgvuldige samenstelling van de nieuwe HSB vrachtwagencombinatie en we wensen chauffeur Johan Mooijer (Clif) veel veilige kilometers toe met deze prachtige combinatie!

Nieuwe vrachtwagen-combinatie voor HSB

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Ik geef toestemming voor:

Meer info