Intentieovereenkomst Altera Vastgoed en HSB

Altera Vastgoed en HSB Bouw hebben 27 oktober een intentieovereenkomst gesloten voor de afname van 60 appartementen in Heemskerk. Het betreft de ontwikkeling van de voormalige raadhuis locatie aan de Bachstraat 6 in Heemskerk.

HSB Ontwikkeling heeft voor de ontwikkeling van deze locatie gelijktijdig een samenwerkingsovereenkomst gesloten met BPD Ontwikkeling. De ontwikkelaars hebben eind 2015 de locatie van de gemeente Heemskerk overgenomen.

HSB en BPD worden verantwoordelijk voor de gehele ontwikkeling van circa 113 appartementen. HSB zal tevens de bouw verzorgen.

De ontwikkeling bestaat uit een tweetal aaneengesloten appartementengebouwen. Zestig appartementen worden ontwikkeld voor Altera Vastgoed en worden verhuurd in het middensegment huur. Het betreft appartementen van circa 60 tot 92 m2 woonoppervlakte. De overige 53 appartementen worden ontwikkeld ten behoeve van de vrije verkoop. De start bouw is voorzien in het vierde kwartaal van 2017.

HSB en Altera zijn verheugd met het tekenen van deze overeenkomst omdat daarmee een spoedige start bouw gegarandeerd is.

Intentieovereenkomst Altera Vastgoed en HSB

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Ik geef toestemming voor:

Meer info