HSB wint prijsvraag Hoge Weide

HSB Volendam wint de prijsvraag voor de bouw van 32 woningen in Hoge Weide te Utrecht.
Gemeente Utrecht schreef in februari 2015 een prijsvraag uit voor de invulling van kavel 2.1 in deelgebied Hoge Weide, onderdeel van de wijk Leidsche Rijn te Utrecht.
Samen met bureau Mulleners + Mulleners is een plan voor deze prijsvraag ingediend. Inmiddels is een overeenkomst gesloten tussen de gemeente Utrecht en HSB Ontwikkeling B.V. uit Volendam.

Samen met bureau NegenTien van de gemeente Utrecht wordt momenteel gewerkt aan het indienen van de bouwaanvraag. Doelstelling is om in september 2015 in verkoop te gaan met de woningen. Prijsniveau vanaf circa € 235.000,-

Het plan bestaat uit 32 grondgebonden woningen, gelegen aan een park. Alle woningen hebben een tuin en eigen parkeerplaats. In het ontwerp is veel aandacht besteed aan erf afscheidingen, variatie in de woningen en zorgvuldige detaillering.

De naam van dit project ontlenen wij aan de Romeinse hulptroepen die hier 2000 jaar geleden gelegerd waren, de auxilia.

Hoge Weide ligt op loopafstand van Leidsche Rijn Centrum en op fietsafstand van de binnenstad van Utrecht. De buurt wordt omgeven door groenstroken en parken. De inpassing van de landtunnel A2 creëert hoogteverschillen in het gebied. In totaal worden er ongeveer 1100 woningen in Hoge Weide gebouwd in alle prijsklassen en verschillende voorzieningen waaronder een school (al gereed).

Voor geïnteresseerden, zie www.auxilia-hogeweide.nl

HSB wint prijsvraag Hoge Weide

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Ik geef toestemming voor:

Meer info