HSB wint Cobouw Award 2017

PERSBERICHT:

Op woensdag 22 november ontving de directie van het Volendamse HSB, uit handen van Theo van Vugt en Joost Zwaga de felbegeerde Cobouw Award. Met het juryrapport in handen roemde de hoofdredactie van het vakblad Cobouw de prestaties van HSB, dat in 2009 op de 50e plaats binnenkwam in de Cobouw50. Vorig jaar werd HSB nog derde in de strijd om de bouwprijs en door PwC beoordeeld op het jaar 2016 mag HSB zich op basis van de goede financiële prestaties en soliditeit van de onderneming het best presterende bouwbedrijf van Nederland noemen. Een mooie bekroning op het jubileumjaar van het bouwbedrijf dat dit jaar 85 jaar bestaat.

 

André Vos, algemeen directeur, is blij met het winnen van de Cobouw Award 2017: “Het is een groot compliment voor onze no-nonsense aanpak en voor al onze 350 betrokken medewerkers, onze opdrachtgevers en leveranciers waar wij zorgvuldig opgebouwde jarenlange samenwerkingen mee hebben. HSB investeert veel in het vakmanschap van personeel, verantwoordelijkheden zijn diep geworteld in de organisatie. De juiste mentaliteit, een prima werksfeer, dit resultaat bereik je alleen maar met z’n allen.”

 

Het fundament van HSB is gebaseerd op bouwen, ontwikkeling en onderaanneming. Drie pijlers die elkaar goed in evenwicht houden, aldus directeur Camiel Honselaar: “Onze winstmarge van 6% is mooi, maar die hebben wij vooral behaald met eigen projectontwikkeling. Als ontwikkelende bouwer die denkt in de lange termijn hebben wij in het verleden grondposities ingenomen waar wij nu de vruchten van plukken. De vraag naar woningen is groot, maar de marges in de bouw staan vanwege de verhoging van de grondstofprijzen en de toenemende krapte op de arbeidsmarkt behoorlijk onder druk. Over de toekomst is HSB positief.”

HSB wint Cobouw Award 2017

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Ik geef toestemming voor:

Meer info