Hoofdsponsorcontract met FC Volendam verlengd

Hoofdsponsorovereenkomst met één seizoen is verlengd.
De verlenging van het hoofdsponsorschap is opnieuw een bevestiging van de hechte relatie die FC Volendam en HSB hebben. De samenwerking tussen HSB Bouw en FC Volendam bestaat al decennia lang en is uniek in de Jupiler League en zelfs in Nederland. Sinds seizoen 2015/2016 prijkt het kenmerkende bedrijfslogo op de borst van het wedstrijdshirt en met de nieuwe overeenkomst zal dit ook in seizoen 2018/2019 het geval zijn.

 
André Vos (directeur HSB): “HSB is trots op de lange en intensieve samenwerking met FC Volendam. De betrokkenheid bij de club uit ‘ons dorp’ is en blijft groot en we leggen het aankomende jaar nog meer de focus op een inhoudelijke samenwerking, meer gezamenlijke initiatieven en daarmee waarde creëren voor elkaar. Wij richten ons bij HSB op de impact van ons partnership met FC Volendam ook op alle werknemers van het bedrijf. Iedereen binnen HSB is trots dat het bedrijfslogo inmiddels niet meer weg te denken is van het karakteristieke oranje shirt. Ook zien we mogelijkheden om op het gebied van regionale en landelijke zichtbaarheid onze bedrijfsnaam nog meer onlosmakelijk met FC Volendam verbonden te krijgen.”

 

Ook Martijn Molleman, Manager Commercie bij FC Volendam, is verheugd over de nieuwe afspraken. “HSB en FC Volendam zijn inmiddels onlosmakelijk met elkaar verbonden. Deze nieuwe overeenkomst brengt FC Volendam een stukje rust en stelt ons in staat om het aankomende jaar commercieel gezien verder te verbeteren. De ambitie van FC Volendam op sportief gebied ligt hoog en het hebben van partners die ons financieel langdurig en substantieel ondersteunen om onze prestaties continue te verbeteren, is daarbij van groot belang. Voetbal staat bij ons op de eerste plaats en iedere commerciële “overwinning” waarmee wij de voorwaarden en omstandigheden voor onze selectie kunnen verbeteren, juichen we toe.”

Hoofdsponsorcontract met FC Volendam verlengd

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Ik geef toestemming voor:

Meer info