HSB tekent koopovereenkomst De Bilt!

HSB heeft vrijdag 20 augustus de koopovereenkomst getekend met de gemeente De Bilt, voor de locatie Aeolusweg 14 in De Bilt.

 

Aan de Aeolusweg 14, waar voorheen een kinderdagverblijf stond, wordt plaats gemaakt voor de realisatie van 5 prachtige ruime grondgebonden woningen. Ieder met zijn eigen karakter, uitstraling en passend bij de omgeving. Door de diepe achtertuinen en ontwerp met maximaal 5 slaapkamers kan de woning perfect geschikt zijn voor gezinnen. De woningen zullen een aaneensluitend ensemble zijn, opgebouwd uit twee bouwlagen met een kap.

 

MB Architecten heeft de woningen ontworpen en hierbij goed gekeken naar de bestaande jaren 20 – 30 woningen in de omgeving.

Duinwijck zal het installatieadvies voor haar rekening nemen.

 

Inmiddels heeft de gemeente De Bilt de afgelopen maanden het gebouw gesloopt. HSB werkt momenteel de stukken uit voor de omgevingsvergunning.

 

De locatie

De Bilt is een gemeente centraal gelegen naast Utrecht. Op circa 6 km afstand zit men in het centrum van Utrecht. Daarnaast is het centraal station van Utrecht goed bereikbaar, wat bijdraagt aan de goede bereikbaarheid naar veel omliggende steden. De Bilt zelf heeft daarnaast ook een ruim aanbod van veel verschillende voorzieningen zoals winkels, restaurants, scholen, sportgelegenheden en gezondheidszorg.

 

Onze missie

Onze missie is om een duurzaam plan te ontwikkelen en te realiseren wat aansluit op de sfeer van de wijk en tegelijkertijd individuele herkenbaarheid biedt van de woningen. In het kader van duurzaamheid zullen de woningen gasloos en conform de BENG-norm worden gerealiseerd.

HSB tekent koopovereenkomst De Bilt!

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Ik geef toestemming voor:

Meer info