HSB realiseert AFAS Trainingscomplex voor AZ

Vandaag zijn de contracten getekend door directie AZ en HSB Bouw, voor de bouw van het AFAS trainingscomplex voor AZ in Wijdewormer.

Onderstaand het persbericht dat na de ondertekening naar de media is verzonden:

HSB Bouw realiseert AFAS Trainingscomplex

ALKMAAR- HSB Bouw uit Volendam gaat het AFAS Trainingscomplex in Zaanstad realiseren. Dat heeft de recente aanbestedingsprocedure uitgewezen. Het streven is om de Alkmaarse jeugd medio september op het complex onder te brengen. Inmiddels zijn de werkzaamheden in de Kalverhoek begonnen.

“HSB Bouw is trots op het winnen van de aanbesteding voor de bouw van het nieuwe trainingscomplex van AZ”, reageert Directeur André Vos. “Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel bij ons bedrijf. Kenmerkend is de no-nonsense cultuur, die prima aansluit bij de kernwaarden van AZ. HSB Bouw is een erkend leerbedrijf en is maatschappelijk betrokken bij de regio en het verenigingsleven. Ook voetbal ligt ons na aan het hart.”

Eenhoorn: ‘Uitstekende staat van dienst’
“We zijn erg tevreden met de overeenkomst met HSB Bouw”, reageert AZ’s Directeur Algemene Zaken Robert Eenhoorn. “Het is een bedrijf uit de regio met een uitstekende staat van dienst. We kijken ernaar uit om de komende maanden ons trainingscomplex te zien verrijzen. Dit is voor AZ een belangrijke stap richting de toekomst.”

HSB Bouw
HSB Bouw is een ontwikkel- en bouwbedrijf met ruim 83 jaar ervaring en circa 320 Noord-Hollandse vakmensen in vaste dienst en 30 leerlingen/stagiairs. HSB Bouw heeft de beschikking over eigen metselaars, timmerlieden en schilders en heeft een eigen timmerfabriek en materieeldienst. De betrokken bouwers van HSB Bouw realiseren projecten afkomstig uit de eigen projectontwikkeling en voor externe opdrachtgevers. De Volendammers zijn actief in de nieuwbouw, renovatie, kleinbouw en gespecialiseerde aannemerij.

Talentontwikkeling
AZ heeft in mei 2014 gekozen voor Sportpark Kalverhoek in Wijdewormer als locatie voor het nieuw te bouwen AFAS Trainingscomplex. In de visie van AZ heeft de ontwikkeling van jeugdspelers en de doorstroming naar het eerste elftal een centrale plaats. Door de verhuizing naar het nieuw te bouwen AFAS Trainingscomplex worden grote stappen gemaakt op het gebied van talentontwikkeling.

 

HSB realiseert AFAS Trainingscomplex voor AZ

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Ik geef toestemming voor:

Meer info