HSB neemt MB Gevelwerken over

HSB Bouw neemt volgende stap op gebied van renovatie en verduurzaming met overname van MB Gevelwerken.

 

HSB Bouw houdt zich naast grootschalige nieuwbouw in toenemende mate bezig met restauratie, renovatie en – in het kader van de energietransitie – met het energetisch verbeteren en verduurzamen van gebouwen met bijbehorende installaties. Omdat verdere verbreding op dit vlak één van de strategische doelstellingen is van HSB voor de aankomende jaren, heeft HSB op 1 september jongstleden het bedrijf MB Gevelwerken (ook wel bekend als Marc Bohle Gevelwerken) uit Amsterdam Noord overgenomen.

 

MB Gevelwerken verzorgt zowel voor de particulier als de zakelijke markt restauratiewerk en onderhoud aan – met name de buitenschil van – gebouwen. Het bedrijf bestaat bijna 25 jaar en behoort tot de top tien van gevelrenovatie bedrijven in Nederland. De aansturing van het bedrijf wordt verzorgd door Marc Bohle.

 

HSB heeft heel bewust verschillende eigen zelfstandige gespecialiseerde bedrijven omdat ze gelooft in vakmanschap. Hiermee houdt HSB grip op planning en kwaliteit van het bouwproces van eigen projecten. Naast MB Gevelwerken zijn ook Metselbedrijf J.M. Deurwaarder GA, Timmerfabriek Volendam en Schildersbedrijf Hein Schilder onderaannemingsbedrijven van HSB.

 

De directie van HSB is verheugd dat ze MB Gevelwerken aan haar bedrijf heeft kunnen toevoegen. Het is een verdere versterking van HSB dat in 2020 ook het duurzame bouwbedrijf HSB Ecologisch Bouwen oprichtte.

HSB neemt MB Gevelwerken over

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl