Hoogste punt Heemsuite te Heemskerk

Vandaag was een feestelijke dag op ons project Heemsuite in Heemskerk, want het hoogste punt is bereikt en dat moet natuurlijk gevierd worden.

 

Na een complimenteus dankwoordje door Camiel Honselaar is al het bouwpersoneel getrakteerd op een leuke attentie en een heerlijke maaltijd.

 

De bouw van het project is tot nu toe goed verlopen en dat is voor een groot deel te danken aan alle vakmensen. In het voorjaar van 2018 is gestart met de kelder van 4900m2 en op dit moment staan alle casco’s gereed.

 

De tunnels zijn inmiddels afgevoerd en het Huurblok is zo goed als gereed qua gevelsluiting. Over enkele weken zal dit blok mooi zichtbaar worden na het demonteren van de steigers. De metselaars zijn ook al gestart op het Koopblok.

Ondertussen zijn binnen veel afbouwpartijen druk aan gang om de woningen netjes af te werken. De prognose is dat het gehele complex na de zomer opgeleverd wordt.

 

Er zijn nog een paar woningen te koop. Wie interesse heeft kan voor meer informatie kijken op de website:  www.nieuwbouw-heemsuite.nl

 

Hoogste punt Heemsuite te Heemskerk

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Ik geef toestemming voor:

Meer info