Groen licht voor starterswoningen op de Twistvliedlocatie!

Rein Kroon, wethouder gemeente De Ronde Venen en Camiel Honselaar, directeur HSB hebben de koopovereenkomst getekend voor de Twistvliedlocatie in Mijdrecht. De bouw van 50 betaalbare starterswoningen is daarmee definitief.

 

Vanwege de grote vraag naar starterswoningen, heeft de gemeente projectontwikkelaars gevraagd een plan te ontwikkelen dat hierin voorziet. In samenspraak met omwonenden zijn hiervoor de wensen en eisen opgesteld.

 

Uit de ingediende plannen is gekozen voor het voorstel van HSB, met 50 duurzame startersappartementen. Met de ondertekening van de koopovereenkomst, is de opdracht definitief gegund aan HSB Bouw B.V.

Ongeveer de helft van de appartementen valt in de sociale huursector. Voor de koopwoningen geldt een maximumprijs van € 160.000.

 

Zodra alle details bekend zijn, maakt HSB bekend waar geïnteresseerde starters zich kunnen inschrijven. Toewijzing van de huurwoningen gebeurt door woningbouwcorporatie GroenWest.

 

Wethouder Rein Kroon is heel blij met de ondertekening. “Het is echt ontzettend belangrijk om betaalbare woningen voor onze eigen starters te bouwen. Dit appartementengebouw draagt bij aan de grote behoefte van onze jongeren om een betaalbare woning te vinden.

HSB Bouw verwacht dat de bouw in 2022 kan starten.

 

Meer weten? Ga dan snel naar  https://bit.ly/3ksP9gP

 

Groen licht voor starterswoningen op de Twistvliedlocatie!

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl