Groen licht voor project Aeolusweg in de Bilt

Net voor de bouwvak kreeg HSB Ontwikkeling van de gemeente de Bilt het goede nieuws dat alle benodigde vergunningen zijn ontvangen voor de bouw van het project Aeolusweg in de Bilt.

 

Dit betekent dat, op de plek waar voorheen een kinderdagverblijf stond, 5 luxe koopwoningen kunnen worden gerealiseerd. Het ontwerp is van MB Architecten. Zij hebben zich laten inspireren door de prachtige “jaren 30 stijl”.

 

Naar verwachting zullen de bouwwerkzaamheden starten in het eerste kwartaal van 2023.

 

HSB heeft het plan ontwikkeld en voor de bouw van het project een samenwerkingsovereenkomst getekend met Bouwbedrijf vd Tol uit Bunnik. Dit bedrijf staat bekend als een degelijke en betrouwbare partij waar kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop staan. Beide partijen kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

 

De voorverkoop van het project loopt al enige tijd. Belangstellenden hebben hun interesse kenbaar kunnen maken op Funda en op de website www.aeoluseg.nl. Aankomende vrijdag 2 september ontvangen belangstellenden de brochures en worden de verkoopstukken op de website gepubliceerd. Tot maandag 19 september kunnen geïnteresseerden zich digitaal inschrijven en kort hierna zal de toewijzing plaatsvinden.

Molenbeek Makelaars staat paraat voor eventuele vragen en/of aanvullende informatie en zal zorgdragen voor een succesvolle verkoop van het project.

 

Groen licht voor project Aeolusweg in de Bilt

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Ik geef toestemming voor:

Meer info