Geslaagd golfevenement, ondanks regenbui!

Woensdag 2 oktober is het Golftoernooi voor de Bouw & Vastgoed gehouden bij Golfbaan Regthuys in Winkel. Het evenement vond voor het 4e achtereenvolgende jaar plaats en wordt mede georganiseerd door Vlieg Makelaars, Leeuwenkamp Architecten en HSB.

 

De 110 genodigden die bij het evenement aanwezig waren, gingen na een lekkere lunch van start voor het 18-holes toernooi of de clinic. Helaas was het weer een kleine spelbreker met een paar regenbuien en zelfs hagelstenen. Gelukkig stonden er verschillende tentjes in de baan met versnaperingen, waardoor het mogelijk was om toch even te schuilen voor de ergste buien.

 

Er werd enorm gestreden om de prachtige cup in de wacht te slepen, met daarbij als hoofdprijs een rondvlucht boven Noord-Holland. De flight van Bot Bouw wist met een klein verschil te winnen.

Op de grote foto staan de prijswinnaars met de leden van de organisatie van het evenement.

 

Na het golfen werden de aanwezigen in het zonnetje gezet door de Complimentenmeisjes, met voor iedereen een lief kaartje.

Geslaagd golfevenement, ondanks regenbui!

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Ik geef toestemming voor:

Meer info