Feestelijke start De Groene Linten fase 5

Op 24 mei 2018 is de officiële handeling verricht voor de start bouw van fase 5 van De Groene Linten te Haarlem.

 

Wethouder Jeroen van Spijk en de toekomstige bewoners werden uitgenodigd om een gelukwens voor een voorspoedige bouw op het bouwdoek te plaatsen. Dit doek zal gedurende de bouw aanwezig zijn op het project.

 

Voorafgaande aan het schrijven op het bouwdoek, werden de aanwezigen welkom geheten door Lukas Deurwaarder, projectontwikkelaar HSB, gevolgd door een toespraak van Jeroen van Spijk, wethouder gemeente Haarlem.

 

De Groene Linten

Fase 5 van De Groene Linten omvat 46 woningen, waarvan 32 koopwoningen en 14 huurwoningen. De huurwoningen worden afgenomen door Pré Wonen. De woningen worden ontwikkeld en gerealiseerd door HSB uit Volendam.

 

Borrel met de buren

De kopers hebben, onder het genot van een hapje en een drankje, alvast kennis kunnen maken met hun toekomstige buren en de partijen die betrokken zijn bij de realisatie van het project.

 

Facebook

Gedurende de bouw kunnen de kopers en andere belangstellenden via Facebook de voortgang van de bouw volgen. Hiervoor is een Facebookpagina aangemaakt: www.facebook.com/wonenindegroenelinten, waar regelmatig nieuwe foto’s op verschijnen.

Feestelijke start De Groene Linten fase 5

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Ik geef toestemming voor:

Meer info