Feestelijke start bouw Souveryn te Hilversum

Op 1 november 2017 is de officiële handeling verricht voor de start bouw van het project Souveryn. Dit project omvat 17 woningen in het natuurgebied Anna’s Hoeve te Hilversum. De woningen worden ontwikkeld en gerealiseerd door HSB uit Volendam.

 

Toekomstige bewoners hebben samen met wethouder Nicolien van Vroonhoven en Camiel Honselaar (HSB) de laatste begane grond vloerplaat gelegd.

 

Voorafgaande aan het leggen van de vloerplaat, werden de aanwezigen welkom geheten door Camiel Honselaar, directeur HSB, gevolgd door een toespraak door Nicolien van Vroonhoven, wethouder van de gemeente  Hilversum.

 

Borrel met de buren

De kopers hebben, onder het genot van een hapje en een drankje, alvast kennis kunnen maken met hun toekomstige buren en de partijen die betrokken zijn bij de realisatie van het project.

 

Facebook

Gedurende de bouw kunnen de kopers en andere belangstellenden via Facebook de voortgang van de bouw volgen. Hiervoor is een Facebookpagina aangemaakt: “woneninsouveryn”, waar regelmatig nieuwe foto’s op verschijnen.

Feestelijke start bouw Souveryn te Hilversum

Meer nieuwsitems

Contact T. 0299 398 900 - F: 0299 398 950 - M: info@hsb-volendam.nl - Bezoekadres - Slobbeland 10 - 1131 AB Volendam - Postadres - Postbus 8 - 1130 AA Volendam werkenbij.hsb-bouw.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Ik geef toestemming voor:

Meer info